ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


Κ.Υ.Α για τα κριτήρια των 10.600 προσλήψεων φέτος, στο Δημόσιο- Ειδικότητες, προσόντα

Κ.Υ.Α για τα κριτήρια των 10.600 προσλήψεων φέτος, στο Δημόσιο- Ειδικότητες, προσόντα

03/03/2011 - 17:08 -

Οι επιτυχόντες  στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κατά τα έτη 2009 -10 και οι απόφοιτοι των Εθνικών Δημόσιων Σχολών Δικαστών, Διοίκησης, Αυτοδιοίκησης, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων και αιτούντες για θέση στην Υγεία- Πρόνοια, Άμυνα, Σώματα Ασφαλείας, Παιδείας, Δικαιοσύνης και Οικονομικών, είναι οι πρώτοι που θα πάρουν σειρά για πρόσληψη φέτος, στο Δημόσιο.

 

Σε κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών για τις προτεραιότητες και κριτήρια προσλήψεων στο δημόσιο, πρωτίστως επιχειρείται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού για τα κενά που δημιουργούνται από τη συνταξιοδότηση 54.000 έμπειρων υπαλλήλων κυρίως σε νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου.  

 

Όπως έχει προαναγγελθεί, το τρέχον έτος στο πλαίσιο του 1 πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, θα προσληφθούν 10.600 άτομα ως μόνιμο  προσωπικό στο Δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων και των μετατάξεων που θα γίνουν

 

Σύμφωνα με την  Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για πρόσληψη προηγούνται:

 

-Οι τομείς Υγείας, Πρόνοιας, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Ασφαλιστικά Ταμεία και ΣΕΠΕ), η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, οι ΟΤΑ, κυρίως οι τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες καθαριότητας, οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και εξειδικευμένο επιστημονικό ή τεχνικό προσωπικό στους φορείς της παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3812/09.

 

Οι ανάγκες των ως άνω φορέων καλύπτονται ιδίως από προσωπικό των παρακάτω κατηγοριών:

 

- Αποφοίτους όλων των παραγωγικών σχολών του δημοσίου, όπως, Εθνική Σχολή Δικαστών, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων (Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων), Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

 

- Υπό μεταφορά προσωπικό των φορέων των περιπτώσεων στ΄ έως και θ΄ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, προς τους φορείς των περιπτώσεων α΄ και β΄ της παραγράφου 6 του άρθρου 1 του ν. 1256/1982 (ΦΕΚ 65 Α΄) (δημόσιες υπηρεσίες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού) σε σχέση με τις συγκεκριμένες ανάγκες που αυτό θα καλύψει, με εξαίρεση τις μεταφορές προσωπικού που προβλέπονται στις διατάξεις του Ν.3852/2010.

 

- Περιλαμβανόμενοι σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μέχρι την 31-12-09

 

- Περιλαμβανόμενοι σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μετά την 01-01-2010

 

- Διοριστέοι βάσει ειδικών διατάξεων

 

- Αιτήματα των φορέων που υποβλήθηκαν για έγκριση στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων του έτους 2011.

 

Ορίζονται επίσης τα κριτήρια:

 

- Αριθμός αποχωρήσεων εξειδικευμένου προσωπικού της συγκεκριμένης υπηρεσίας ή φορέα εντός του προηγούμενου έτους (μονίμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), τα καθήκοντα του οποίου είναι συναφή με τους τομείς προτεραιότητας.

 

- Νέες αρμοδιότητες της υπηρεσίας ή του φορέα που προέκυψαν από μεταγενέστερο του οργανισμού θεσμικό πλαίσιο ή από μεταβίβασή τους από άλλο φορέα καθώς και δράσεις για τις οποίες απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού.

 

- Αριθμός προσωπικού ανά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα που μετατάχθηκε σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου κατά το προηγούμενο και το τρέχον έτος.

 

- Αριθμός προσωπικού ανά κατηγορία κλάδο και ειδικότητα που μετατάχθηκε από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα κατά το προηγούμενο και το τρέχον έτος.

 

- Αριθμός προσωπικού της υπηρεσίας ή του φορέα που υπηρετεί με απόσπαση σε άλλες υπηρεσίες ή φορείς, σύμφωνα με τις γενικές ή ειδικές διατάξεις .

 

- Αρμοδιότητες υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε άλλους φορείς.

http://www.eklogika.gr/news/4187

 
Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Επανεκκίνηση -STOP σε …«διαβρωτικές» αντιλήψεις

Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Επανεκκίνηση -STOP σε …«διαβρωτικές» αντιλήψεις

03/03/2011 - 17:04 -

«Εγερτήριο» για «εθνική επανεκκίνηση» και συσπείρωση της κοινωνικής βάσης με το σύνθημα ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν ανεξαρτήτως του πολιτικού κόστους, για να φανεί φώς στην άκρη του τούνελ,  αναμένεται να αποτελέσει η ομιλία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Θεωρείται δε τόσο κρίσιμη πολιτικά η συνεδρίαση του Ε.Σ ώστε ο Γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εξίσωσε πολιτικά με συνέδριο... Το πολιτικό μήνυμα πάνω στο οποίο θα στηριχθεί και η ομιλία του πρωθυπουργού, ήταν σαφές: «Δεν υπάρχει χώρος για τους καταστροφολόγους- Στόχος να είμαστε και στις νέες συνθήκες το πλειοψηφικό ρεύμα».

 

 
Πάντως ήδη από τους πολιτικούς αναλυτές, εκτιμάται ότι μια τέτοια επικοινωνιακή «πλατφόρμα» κινείται στα όρια της προαναγγελίας πρόωρων εκλογών...

 


Στη συνεδρίαση, εκτός του προέδρου του κόμματος, θα χαιρετίσουν ο Πολ Νύρουπ Ράσμουσεν, πρώην Π/Θ Δανίας και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος  και ο Μάρτιν Σούλτς, Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που βρίσκονται στη χώρα μας για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος. Θα μιλήσει επίσης η επικεφαλής της ερυωπαϊκής καμπάνιας για το ευρωομόλογο, πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου, ενώ αναμένεται να συμπληρωθεί το όργανο και από τους αποχωρήσαντες για κυβερνητικά «πόστα», όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες του Κινήματος.

 

Προϊδεάζοντας για το πολιτικό μήνυμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, με την ομιλία του στο Πολιτικό συμβούλιο ο Γραμματέας του κόμματος Μ. Καρχιμάκης, τόνισε ότι «η κρίσιμη και καθοριστική για τον τόπο πολιτική συγκυρία», της προσδίδει ιδιαίτερο βάρος και την  καθιστά  ισοδύναμη ενός Συνεδρίου». Ξεκαθάρισε ότι η συνεδρίαση δεν πρέπει «να αποτελέσει μόνο ένα κορυφαίο κομματικό γεγονός, αλλά μια διαδικασία η οποία θα απασχολήσει την κοινωνία και θα ενεργοποιήσει την κοινωνία των πολιτών». Έστειλε δε και το επικοινωνιακό μήνυμα ότι πρέπει να δοθεί «ελπίδα, σιγουριά και προοπτική στους πολίτες», δηλαδή να μην υπάρξουν εσωκομματικά φαινόμενα αμφισβήτησης του αποτελέσματος και κριτικής.

 

Προαναγγέλλοντας τα τρία ζητήματα που θα απασχολήσουν το Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του κ. Καρχιμάκης, ανέφερε:

 

-Το πρώτο αφορά στην ανησυχία στην αγωνία  που υπάρχει στον κόσμο και η οποία απειλεί την ενότητα του κόμματος : «Κι αν υπάρχουν προβληματισμοί, αντιθέσεις, διαφωνίες ας οδηγούν στη σύνθεση. Το ΠΑΣΟΚ σεβόταν και σέβεται πάντα την πολλαπλότητα των απόψεων. Και ο Γ. Παπανδρέου είναι ο Πρόεδρος που πίστεψε στη σύνθεση των απόψεων και όχι στην ταύτισή τους».

 

-Το δεύτερο αφορά την συνεχιζόμενη καλλιέργεια μιας απαισιοδοξίας στην κοινωνία από αυτούς που διαρκώς  προφητεύουν καταστροφές.

 

-Το τρίτο  είναι η απαξίωση της πολιτικής στο σύνολο της και  αντίληψη που θέλει τις ενέργειες των πολιτικών να μην έχουν σχέση με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των πολιτών, αλλά με κάποια αόρατα συμφέροντα που τα έχουν κανονισμένα όλα.

 

Ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε αυτές τις αντιλήψεις «επικίνδυνες και διαβρωτικές» και τον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ.

 

Αναφερόμενος στις «5 προτεραιότητες που οδηγούν στην Ελλάδα που θέλουμε» τόνισε ότι η αντιμετώπισή τους περνά μέσα από το «κράτος-στρατηγείο στην υπηρεσία του πολίτη, ανάπτυξη στηριγμένη σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, σύγχρονο κοινωνικό κράτος, κοινωνία των πολιτών με ευνομία, συμμετοχή και δικαιοσύνη, νέα Ελλάδα με ισχυρή φωνή που θα ακούγεται παντού».

 

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε «ισόποσα» σε ΝΔ και Αριστερά κατηγορώντας τις δυνάμεις αυτές ότι με στόχο το προσωπικό ή πολιτικό όφελος υποδαυλίζουν την οργή και κλείνουν το μάτι στον λαϊκισμό  με « βαρύ κόστος για τους πολίτες και τη χώρα».

 

Έκλεισε όμως ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης το «μάτι» σε κάποια κόμματα, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ,  πρέπει και οφείλει να ηγηθεί της συμμαχίας των δυνάμεων που πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί».

 

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , στην οποία προήδρευε ο Γραμματέας του κόμματος λόγω της ασθένειας του προέδρου, τα μέλη του συμβουλίου ενημερώθηκαν επίσης από τους υπουργούς Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την Βόρειο Αφρική.

Αποφασίστηκε τέλος, να συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα το Πολιτικό Συμβούλιο, προκειμένου να γίνεται επισκόπηση της συγκυρίας αλλά και να κατατίθενται προτάσεις. Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην επετειακή 3η Σεπτεμβρίου του 2011.

http://www.eklogika.gr/news/4186

 
ΕΞΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 6.500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΕΞΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 6.500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Τους τομείς προτεραιότητας και τα κριτήρια για την κατανομή του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού που διορίζεται ή προσλαμβάνεται στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθόρισαν σήμερα με κοινή τους υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) οι υπουργοί Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο αυτό, και με βασικό παρανομαστή την αναλογία 1-5 (για κάθε πέντε αποχωρήσεις, μία πρόσληψη) και τις καταγεγραμμένες 53.335 αποχωρήσεις για το 2011, επιτρέπεται να γίνουν 10.667 προσλήψεις (αριθμός στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και αυτοί που θα μεταταχθούν από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα).

Ωστόσο, από αυτές πρέπει να αφαιρεθούν οι 2700 μετατάξεις από ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ αλλά και οι 1440 από τον ΟΑΣΑ που έχουν ανακοινωθεί ανακοινωθεί επίσημα μέχρι σήμερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι προσλήψεις στο Δήμοσιο θα είναι για το 2011 το πολύ 6527 και θα καλυφθούν από τους μέχρι τώρα διοριστέους.

Προηγούνται Υγεία, Πρόνοια, Άμυνα

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, στις προσλήψεις προηγούνται οι τομείς: Υγείας, Πρόνοιας, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δία βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (ασφαλιστικά ταμεία και ΣΕΠΕ), η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, οι ΟΤΑ -κυρίως οι τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες καθαριότητας-, οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και το εξειδικευμένο επιστημονικό ή τεχνικό προσωπικό του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι ανάγκες για τις θέσεις μόνιμου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από:

Αποφοίτους όλων των παραγωγικών σχολών του Δημοσίου, όπως, π.χ., Εθνική Σχολή Δικαστών, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων (Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων), Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Επίσης, από το προσωπικό που θα μεταταγεί από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα στις υπηρεσίες του «στενού» Δημοσίου -με εξαίρεση τις μετατάξεις του «Καλλικράτη» στους ΟΤΑ-, αλλά τους περιλαμβανομένους σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μέχρι την 31-12-09, τους περιλαμβανομένους σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μετά την 01-01-2010, τους διοριστέους βάσει ειδικών διατάξεων, ενώ θα ληφθούν υπόψη και τα αιτήματα φορέων, που υποβλήθηκαν για έγκριση στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων του έτους 2011.

Έξι κριτήρια

Τα κριτήρια για την επιλογή των υπηρεσιών που θα προταχθούν για την κάλυψη κενών θέσεων θα είναι:

-Αριθμός αποχωρήσεων εξειδικευμένου προσωπικού της συγκεκριμένης υπηρεσίας ή φορέα εντός του προηγούμενου έτους (μονίμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), τα καθήκοντα του οποίου είναι συναφή με τους τομείς προτεραιότητας.

-Νέες αρμοδιότητες της υπηρεσίας ή του φορέα που προέκυψαν από μεταγενέστερο του οργανισμού θεσμικό πλαίσιο ή από μεταβίβασή τους από άλλο φορέα καθώς και δράσεις για τις οποίες απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού.

- Αριθμός προσωπικού ανά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα, που μετατάχθηκε σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου κατά το προηγούμενο και το τρέχον έτος.

- Αριθμός προσωπικού ανά κατηγορία κλάδο και ειδικότητα που μετατάχθηκε από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα κατά το προηγούμενο και το τρέχον έτος.

- Αριθμός προσωπικού της υπηρεσίας ή του φορέα που υπηρετεί με απόσπαση σε άλλες υπηρεσίες ή φορείς, σύμφωνα με τις γενικές ή ειδικές διατάξεις.

- Αρμοδιότητες υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε άλλους φορείς.

Έπειτα από την ΚΥΑ Ραγκούση-Παπακωνσταντίνου (μπορείτε να τη διαβάσετε, πατώντας εδώ), αναμένεται να ακολουθήσει απόφαση του υπουργού Εσωτερικών με την οποία θα γίνεται η κατανομή των θέσεων ανά φορέα και υπηρεσία, οπότε και θα «ξεπαγώσουν» οι διορισμοί των επιλεγέντων επιτυχόντων.

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/10441

 
Πορεία προς τη Συνδιάσκεψη με σύνθημα την Εθνική Επανεκκίνηση -Στην Αθήνα αύριο οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές
Πορεία προς τη Συνδιάσκεψη με σύνθημα την Εθνική Επανεκκίνηση 
Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος με θέμα την πορεία προς τη Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου 2011. Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη η Συνδιάσκεψη «οφείλει να σηματοδοτήσει μια νέα εξωστρέφεια για το κόμμα μας και τη νέα κοινωνική συμμαχία στην οποία θα στηριχθεί η προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας.» Διαβάστε τα σημεία ομιλίας του Μιχάλη Καρχιμάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Δείτε το πρόγραμμα εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου.

Στην Αθήνα αύριο οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

Για μια προοδευτική διακυβέρνηση στην Ευρώπη του αύριο, με αιχμή το Ευρωομόλογο και τον Φόρο στις Χρηματοπιστωτικές Συναλλαγές συνεδριάζουν αύριο και μεθαύριο (4 και 5 Μαρτίου) στην Αθήνα οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Δείτε το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες.

Για μια ορθολογική διαχείριση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας

Το επίκαιρο πρόβλημα της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας εξετάζει ο Βασίλης Μαγκλάρας σε μελέτημά του, που δημοσιεύεται με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου με τίτλο «Το πολυσύνθετο πρόβλημα της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας». Διαβάστε το πλήρες κείμενο
 


Σελίδα 1847 από 1907
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir»  του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.,  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ(Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση