ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


Μάλτα, Αλέξης Τσίπρας: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.

Μάλτα, 

Αλέξης Τσίπρας: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.
 
tsipras-speech

Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με λιγότερη αλληλεγγύη και λιγότερη δημοκρατία, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βαλέτα, μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, υποδεικνύοντας ότι η επικείμενη Σύνοδος της Ρώμης είναι ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό και αλλαγή πορείας, εν μέσω κρίσιμων εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ενημέρωσε τους Ευρωπαίους για τις αυξημένες προκλήσεις από την Τουρκία, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα δίκαιά της και ξεκαθαρίζοντας ότι γκρίζες ζώνες δεν υπάρχουν στο Αιγαίο, ελπίζοντας ότι το μήνυμα θα ληφθεί και από την άλλη πλευρά.

"Η Ευρώπη εκτός από τις μεγάλες κρίσεις, την προσφυγική, την οικονομική, την κρίση ασφάλειας που διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, έχει να διαχειριστεί και κάποια σοκ που έχει πάθει εξαιτίας της απόφασης της ΜΒ να αποχωρήσει από την ΕΕ εξαιτίας της αλλαγής της εξωτερικής πολιτικής εξαιτίας της πολιτικής αλλαγής στις ΗΠΑ και το νέο πλαίσιο της πολυετούς Ατλαντικής Συμμαχίας όπου πλέον βλέπουμε από την πλευρά των ΗΠΑ μια αλλαγή στάσης,” είπε.

Αυτές τις προκλήσεις, υπέδειξε, θα πρέπει να τις διαχειριστεί η Ευρώπη με αποφασιστικότητα. “Αν συνεχίσει στην ίδια πορεία είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Δεν μπορεί η Ευρώπη να παράγει περισσότερες εσωτερικές κρίσεις από όσες μπορεί να καταναλώσει και δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται με προγράμματα λιτότητας που εξουδετερώνουν τους λαούς και τους θέτουν σε πλήρη συναισθηματική αντίθεση με τις ηγεσίες τους και με την Ευρώπη ως έννοια και ως όραμα, δε μπορεί να συνεχίσει με λιγότερη αλληλεγγύη, δε μπορεί να συνεχίσει με λιγότερη δημοκρατία. Να αποφασίζουν κάποια εξωθεσμικά όργανα σε κλειστές πόρτες το μέλλον των λαών".

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε, “η Σύνοδος της Ρώμης είναι μια ευκαιρία προκειμένου να υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός και μια αλλαγή πορείας. Ωστόσο, δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα. Βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, που θα καθορίσουν την πορεία της και νομίζω ότι αυτές οι εξελίξεις και οι προκλήσεις τις οποίες περιέγραψα μπορεί να είναι είτε μια αφορμή για μια νέα πορεία, να αναλάβει η Ευρώπη με αυτοπεποίθηση το νέο ρόλο της στο διεθνές στερέωμα και να διατηρήσει την ενότητά της, είτε αν δεν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών και δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής ατζέντας μπορεί να βρεθεί και σε πολύ κρίσιμα διλήμματα το επόμενο διάστημα".

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι “κουβεντιάσαμε για την ανάγκη να τηρηθεί το Διεθνές δίκαιο τόσο όσον αφορά τη διαχείριση των προσφυγικών ροών, όσο και σε ό,τι αφορά και τα θέματα ασφάλειας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε".

Αναφερόμενος στις πιο πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις, είπε ότι υπάρχει μια αυξημένη προκλητικότητα και στρατιωτική δραστηριότητά στο Αιγαίο από την πλευρά της Τουρκίας. “Θέλω να δώσω ένα σαφές μήνυμα. Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά. Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου που παραβιάζεται από την άλλη πλευρά και ας μη ξεχνάμε, τα Ελληνικά σύνορα είναι τα Ευρωπαϊκά σύνορα", τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

"Και θέλω να είμαι σαφής", διευκρίνισε: "Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι η σταθερή αποφασιστικότητας της Ελλάδας να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά της δικαιώματα, καθώς και η αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, ποντάροντας πάντα στον διάλογο, στη συνεργασία και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Εκεί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε έχοντας την πεποίθηση ότι το μήνυμα αυτό θα ληφθεί και από την άλλη πλευρά".

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα ποια ήταν η αντίδραση των Ευρωπαίων, ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι "η συντριπτική πλειοψηφία των εταίρων μας δείχνει κατανόηση στη θέση, στη στάση, στα δίκαια αιτήματα της ελληνικής πλευράς σε όλα τα θέματα. Τόσο σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα θέματα που αφορούν την οικονομία και την πορεία της χώρας και νομίζω ότι ο μεγάλος σύμμαχος στο τελευταίο είναι η εξαιρετικά θετική υπέρβαση των οικονομικών στόχων από την πλευρά της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα".

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26127

 
Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook - «Ηρέμησε, έχω μόνο ένα επιπλέον χρωμόσωμα»

Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook - «Ηρέμησε, έχω μόνο ένα επιπλέον χρωμόσωμα».

Image1

Πρωί Σαββάτου πήγα με τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down να παίξουμε μπόουλινγκ στα Κωνσταντινουπολίτικα στην Άνω Τούμπα. Έχασα. Η Αλεξάνδρα, η Ελένη, ο Σταύρος, ο Χρήστος, η Νατάσα, ο Σπύρος, η Μαρία αποδείχτηκαν πολύ καλύτεροι παίχτες από μένα. “Μην στεναχωριέσαι, εμείς παίζουμε κάθε Σάββατο”, μου είπε ο Χριστόφορος για να μου αναπτερώσει το ηθικό. Ο ίδιος έριχνε σχεδόν πάντα και τις 10 κορύνες. Το ίδιο και η Φραντζέσκα, παγκόσμιοι πρωταθλητές μπόουλινγκ και οι δύο στους Special Olympics. Βέβαια, οι μέρες των παιδιών δεν έχουν πάντα παιχνίδια. Η κρίση δημιούργησε επιπρόσθετα προβλήματα στα παιδιά με σύνδρομο down και στις οικογένειές τους. Υποσχέθηκα στους γονείς, αλλά κυρίως στα παιδιά, ότι θα είμαστε μαζί τους. Το Ποτάμι και οι εθελοντές του θα τρέξουν στις 19 Μαρτίου στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας για να στηρίξουν το μοναδικό σύλλογο στην Ελλάδα που φροντίζει τα παιδιά με σύνδρομο down. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και τη βδομάδα πριν τον ημιμαραθώνιο θα μάθετε με λεπτομέρειες πως μπορούμε όλοι μας να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των … πρωταθλητών μας!
Στο βίντεο ο Κοσμάς προσπαθεί να με διδάξει τις τεχνικές του μπόουλινγκ.

 
Δείτε  εδώ την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη και φωτογραφίες από το Instagram
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ.

Image1

Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter:

"Από το "go back κυρία Μέρκελ" στο "come help me Angela". Και ενδιαμέσως δεκάδες δις νέα χρέη για τον ελληνικό λαό. Τα χρέη της μαγκιάς."

 
Μπορείτε να δείτε την ανάρτηση εδώ
 
Περιοδεία του Προέδρου της Νέα Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο - Δηλώσεις

 

Περιοδεία του Προέδρου της Νέα Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο - Δηλώσεις

resized DIM7087

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, περιοδεία στη Λέσβο.
 

resized DIM7265
Το πρωί, συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και με το Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό.

resized DIM7871
 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το παράκτιο περιπολικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Τοξότης», το οποίο συμμετέχει και σε διασώσεις προσφύγων – μεταναστών.
 resized DIM7379
Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, μετέβη στο  κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.
 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το χωριό Μόρια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, λόγω του προσφυγικού.
 resized DIM7068
Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Μόριας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε τα εξής:
 
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται, σήμερα, η ευκαιρία να επισκεφθώ το χωριό σας. Και το λέω αυτό διότι στη συνείδηση των πολιτών το όνομα Μόρια είναι ταυτισμένο με το hot spot. Όμως, το hot spot πήρε το όνομά του από το χωριό  και όχι το χωριό από το hot spot. Το χωριό προϋπήρχε του hot spot. Και θα υπάρχει και αφότου, κάποια στιγμή στο μέλλον, ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και το hot spot απομακρυνθεί από εδώ. 
Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι, δυστυχώς, όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολύ μεγάλης ανεπάρκειας από την Κυβέρνηση στα ζητήματα διαχείρισης προσφυγικού προβλήματος. 

resized DIM7160
Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το hot spot της Μόριας και πριν από ένα χρόνο. Και, τον Μάρτιο του περασμένου έτους, σε μια σύσκεψη που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί, συμφωνήσαμε σε μια κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος. 
Λυπάμαι που το λέω, αλλά βασικές πτυχές αυτής της στρατηγικής δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Βασική πτυχή της στρατηγικής που είχαμε συμφωνήσει είναι ο διαχωρισμός προσφύγων και οικονομικών μεταναστών και ο περιορισμός των οικονομικών μεταναστών σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έγινε. 
Βασικός πυλώνας της στρατηγικής που συμφωνήσαμε ήταν η γρήγορη απορρόφηση των σημαντικών κοινοτικών πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, έτσι ώστε να μπορέσουν οι υποδομές που υπάρχουν να λειτουργούν σε καλύτερες συνθήκες. 

resized DIM7198
Δυστυχώς, η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια  κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική. 
Είναι αδιανόητο σήμερα να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες - και σήμερα είναι και μια μέρα με καλό καιρό. Όλοι είδαμε τι έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες με τον χιονιά. Και φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζαμε και τα γνώριζε η Κυβέρνηση. 

resized DIM7298
Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι θα πρέπει να  εκπονηθεί ένα περιφερειακό και τοπικό σχέδιο στήριξης των τοπικών κοινωνιών. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει σε αυτήν την κατεύθυνση. Και αντιλαμβάνομαι ότι ο κρατικός μηχανισμός – προφανώς ενημερωμένος για τη δική μου επίσκεψη, σήμερα εδώ – κινητοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ας είναι, έστω και έτσι. Να σας έρχομαι πιο συχνά, μπας και πάρει μπρος η Κυβέρνηση. Να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο πιο ουσιαστικό. 

resized DIM7338
Το ζήτημα της αποσυμφόρησης είναι μείζον ζήτημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ένας αριθμός ο οποίος, όταν ξεπεραστεί, ξεπερνάμε τις δυνατότητες και των χώρων που υπάρχουν, αλλά και των τοπικών κοινωνιών να διαχειριστούν αυτούς τους αριθμούς. Το πρόβλημα της αύξησης των αριθμών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχει να κάνει με το γεγονός ότι, δυστυχώς, και στην επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου υπήρχε μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς Κυβέρνησης. Γνωρίζετε πόσο καθυστερούν αυτές οι διαδικασίες και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα έστω και οι λίγοι, οι οποίοι έρχονται κάθε εβδομάδα στα νησιά, να αυξάνονται στον συνολικό αριθμό. Διότι, δυστυχώς, οι επαναπροωθήσεις, οι επιστροφές, οι απομακρύνσεις από το νησί είναι λιγότερες σε σχέση με αυτούς οι οποίοι και σήμερα έρχονται.
Εμείς, λοιπόν – και θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και το απόγευμα - μιλάμε ξεκάθαρα για την ανάγκη να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών, ξεκινώντας από τις ευπαθείς ομάδες, από αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε πιο δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε ένα τοπικό σχέδιο στήριξης των οικονομικών, το οποίο θα έχει και τοπικά και περιφερειακά χαρακτηριστικά. Θεωρούμε απολύτως επιβεβλημένη την επιτάχυνση της διαδικασίας επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου. Θέλουμε, σε κάθε περίπτωση, όποιος, αυτή τη στιγμή, οικονομικός μετανάστης έρχεται, να είναι σε κλειστό προαναχωρησιακό χώρο. Αυτό είναι κάτι το οποίο, κατά την άποψή μας, είναι απολύτως επιβεβλημένο. Και βέβαια πιστεύουμε ότι, ως χώρα, έχουμε μια υποχρέωση να φυλάσσουμε τα θαλάσσια σύνορά μας, με έναν τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό, που να προστατεύει την εθνική κυριαρχία. Πολλές από τις δράσεις αυτές είχαν εκπονηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Δυστυχώς, εγκαταλείφθηκαν στην πορεία, διότι η σημερινή Κυβέρνηση έπεσε θύμα των δικών της ιδεοληψιών, των αγκυλώσεών της και της τεράστιας διαχειριστικής ανικανότητας. 

resized DIM7362
Το επαναλαμβάνω και εδώ, από τη Μόρια: Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσοι κοινωνικοί πόροι, οι οποίοι να λιμνάζουν και, λόγω ανικανότητας ή αδιαφορίας, αυτοί να μην απορροφώνται, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις εικόνες τις οποίες βλέπετε εσείς κάθε μέρα και τις οποίες είχα την ευκαιρία να δω σήμερα. 

resized DIM7364
Θέλω να κλείσω, επισημαίνοντας κάτι το οποίο είδαμε ερχόμενοι εδώ. Είδα από μακριά το υδραγωγείο. Θα ήθελα και να μου δοθεί – δεν ξέρω αν θα προφτάσω σήμερα – η ευκαιρία να το επισκεφθώ, αλλά ακριβώς η ανάδειξη τέτοιων σημαντικών πολιτιστικών θησαυρών θα σας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσετε μια άλλη εικόνα του χωριού σας. Δεν είναι δυνατόν στη συνείδηση του κόσμου, η Μόρια να είναι ταυτισμένη απλά με το hot spot. Είναι λάθος για το χωριό σας, είναι άδικο για το χωριό σας και είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δεσμευτούμε. Και ο λόγος για τον οποίο ήρθα σήμερα εδώ, στο χωριό, και όχι μόνο στο hot spot, ήταν ακριβώς για να αναδείξω και αυτήν  την ξεχασμένη πλευρά, ότι υπάρχει ένα χωριό. Υπάρχουν κάτοικοι οι οποίοι – θέλω να το πω αυτό – "έβαλαν μεγάλη πλάτη" σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους – και αυτό ισχύει γενικά για το νησί, αλλά ισχύει ειδικότερα και για εσάς – επιδεικνύοντας πολύ μεγάλο ανθρωπισμό. Και σας είμαστε υπόχρεοι γι' αυτό. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κανείς δεν μπορεί να δεχθεί τη μόνιμη διατάραξη του τρόπου ζωής ενός όμορφου νέου χωριού, το οποίο ζει από τον πρωτογενή τομέα, ζει από τις ελιές, ζει από την κτηνοτροφία και πρέπει επειγόντως να ξαναβρεί τον ρυθμό του και, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να είναι ταυτισμένο στη συνείδηση του κόσμου μόνο με το προσφυγικό πρόβλημα.

resized DIM7553
Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να έρθω εδώ να σας επισκεφθώ, να σας ακούσω, να σας σφίξω το χέρι. Ξέρετε ότι ως Κόμμα έχουμε επιλέξει να μην αναλαμβάνουμε μεγάλες δεσμεύσεις και να μην λέμε παχιά λόγια. Αυτά τα συγκεκριμένα τα οποία σας είπα, όμως, τα οποία αποτελούν κομμάτι ενός συνολικού σχεδίου που έχουμε για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Και θα τα κάνουμε πράξη. Ελπίζουμε, το συντομότερο δυνατό, για το καλό και των τοπικών κοινωνιών, αλλά και για το καλό της χώρας. 
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας και για τα καλά σας λόγια». 
  resized DIM7565
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου συνομίλησε με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 resized DIM7963
«Κύριε ταξίαρχε, μεγάλη η χαρά μου που σας επισκέπτομαι σήμερα. Είχα τη δυνατότητα να έχω μια ενημέρωση για τις δυνατότητες της Μεραρχίας, να πιστοποιήσω, για άλλη μια φορά, και το υψηλό σας φρόνημα, αλλά και την επιχειρησιακή σας ετοιμότητα σε μια ταραγμένη εποχή. 
Οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εθνική ακεραιότητα της χώρας. 

resized DIM7609
Και βέβαια, δεν θα πρέπει να αμελήσω εδώ, από τη Λέσβο, να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, ότι η Ελλάδα επιθυμεί καλές σχέσεις γειτονίας και φιλίας με την Τουρκία. Πλην, όμως, αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο πλαίσιο σεβασμού των Διεθνών Συνθηκών, του Διεθνούς Δικαίου και βέβαια των άγραφων κανόνων της καλής γειτονίας. 
Κινήσεις οι οποίες μπορεί να εκλαμβάνονται ως προκλητικές, δεν διευκολύνουν στην οικοδόμηση πνεύματος συνεργασίας, το οποίο είναι απαραίτητο και – πιστεύω - συνολικά ωφέλιμο σε μια εποχή, που ζούμε μεγάλες γεωπολιτικές αναταράξεις. 

resized DIM7631
Οπότε, θα ήθελα να μεταφέρετε και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, γυναίκες και άντρες, που υπηρετούν συνολικά στη Μεραρχία, την αμέριστη εκτίμηση και την υποστήριξή μας στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει. 

resized DIM7633
Ξέρουμε ότι δεν είναι απλή υπόθεση να φυλάει κανείς τα σύνορα. Και ξέρουμε ότι αυτό συνεπάγεται και σημαντικές προσωπικές θυσίες. Ξέρουμε, όμως, ότι το κάνετε με περίσσευμα καρδιάς. Και, γι' αυτό, και απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας». 

resized DIM7703

resized DIM7651

 

resized DIM7760

resized DIM7816

resized DIM7912

resized DIM7943

resized PAP0132

 


Σελίδα 10 από 1878
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα. Σε σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση