ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


Φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα

Φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση
του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη
με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα

 

resized IMG 0039

 

 

resized IMG 0043

resized IMG 0044

resized IMG 0045

resized IMG 0040

 

 
Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος - Ζητούνται άμεσα δότες για αιμοπετάλια

Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος - Ζητούνται άμεσα δότες για αιμοπετάλια 

Photo 1

Ο κύριος Θεόφιλος Κονής του Ιωάννη, κάτοικος Ιλίου, νοσηλεύεται στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» και έχει άμεση ανάγκη από ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, μπορεί να απευθυνθεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 9:00 έως 18:00, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου με τηλέφωνα επικοινωνίας 2106409355, 2106430038 & 2106409332.

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

 
Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε έκθεση παιδικής ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια - Δήλωση Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας»

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε έκθεση παιδικής ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια - Δήλωση

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας»

 

   

 resized DIM4143
 
            Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου, την έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών».
 
            Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
            «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να επισκεφθώ αυτήν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση, με θέμα την οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών. Έχετε συλλέξει παραπάνω από 200 ζωγραφιές με θέμα την οδική ασφάλεια, μέσα από την οπτική γωνία παιδιών από 6 έως 14 ετών. 
 
            Αυτό το οποίο, δυστυχώς, συμβαίνει κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους είναι μια εθνική τραγωδία. Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο, χιλιάδες τραυματίζονται, καταστρέφονται ζωές. Διότι, δυστυχώς, είμαστε ουραγοί ακόμα στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα.
 
            Το πρόβλημα είναι περίπλοκο και δεν έχει μια μαγική λύση. Όμως, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης μέσα από τα μάτια των παιδιών - τα οποία παιδιά με τη σειρά τους μπορούν και να υποδείξουν αλλαγές συμπεριφορών στους γονείς - είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό βήμα για το πως μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το εξαιρετικά σύνθετο πρόβλημα. 
 
            Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, προτιθέμεθα να θέσουμε πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Και θα έχω την ευκαιρία, εντός των επόμενων δυο εβδομάδων, να παρουσιάσω το συγκροτημένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με τίτλο, με επικεφαλίδα, "Προσέχω".
 
            Πιστεύω ότι στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας δεν χωρούν μικροκομματικοί διαχωρισμοί. Είναι ένα εθνικό πρόβλημα, είναι ένα πρόβλημα, το οποίο έχει στη ρίζα του μια κουλτούρα για το πως αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε στο δρόμο, το σεβασμό προς το συνοδηγό, το σεβασμό προς τους συνεπιβάτες μας, οι οποίοι πάρα πολύ συχνά είναι και τα μέλη της δικής μας οικογένειας. 
 
            Όλοι μαζί, λοιπόν, και με μπροστάρη πάντα την Ελληνική Αστυνομία, ας καταλήξουμε σε μια συγκροτημένη στρατηγική για το θέμα της οδικής ασφάλειας. Για να μπορούμε, σε κάποια χρόνια από τώρα, να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα. Και να μπορούμε να πούμε ότι, ναι, όλοι μαζί σώσαμε ανθρώπινες ζωές, βελτιώνοντας την ασφάλεια στο δρόμο.
 
            Και πάλι τα συγχαρητήριά μου στην Ελληνική Αστυνομία, στη "Συμμαχία για την Ελλάδα", σε όλους τους χορηγούς, οι οποίοι έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν την εξαιρετική έκθεση. Και εύχομαι πραγματικά όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία να μπορέσουν να την επισκεφθούν. Και τα νέα παιδιά να προβληματιστούν από αυτά τα οποία θα δουν σε αυτή την πολύ όμορφη έκθεση.
 
            Θέλω να μεταφέρω ένα μηνυματάκι το οποίο είδα σε μια ζωγραφιά που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, από ένα κοριτσάκι 12 χρονών, μπροστά σε ένα ατύχημα, το οποίο λέει: "Φυσικά και ο μπαμπάς μου φορούσε ζώνη, αλλά ταυτόχρονα μιλούσε στο κινητό, κάπνιζε το τσιγάρο του και έπινε τον καφέ του". Αυτή είναι η οπτική ματιά ενός κοριτσιού 12 ετών για το πως αντιλαμβάνεται, σήμερα, το πρόβλημα της οδικής ασφάλειας και τις συμπεριφορές των οδηγών. Που φυσικά είναι κατά κανόνα αυτοί οι οποίοι προκαλούν τα πιο πολλά ατυχήματα. 
 
            Οπότε και πάλι συγχαρητήρια. Και εύχομαι πραγματικά την έκθεση αυτήν να τη δουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, αλλά και ενήλικες. Τα παιδιά, εξάλλου, δεν οδηγούν».

resized DIM4070

resized DIM4127

resized DIM4172

resized DIM4227

resized DIM4242

resized DIM4278

resized DIM4294

resized DIM4305

resized DIM4315

resized DIM4324

resized DIM4115

 

 

 

 

 
Νίκος Κοτζιάς, Επαφές ΥΠΕΞ Ελλάδας με την πολιτική ηγεσία της Κύπρου.

Νίκος Κοτζιάς,

Επαφές ΥΠΕΞ Ελλάδας με την πολιτική ηγεσία της Κύπρου.
 
7469b-kotzias

Επαφές με την πολιτική ηγεσία της Κύπρου θα έχει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο και εκπροσώπησε την ελληνική Κυβέρνηση στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στις 10 το πρωί ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη.

Το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, ενώ αργότερα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, κατόπιν πρόσκλησης που του έχει απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, ο κ. Κοτζιάς θα εκφωνήσει την Τρίτη ομιλία στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα Μακαρίου Γ’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με αφορμή τις επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26949

 


Σελίδα 10 από 1900
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line Όλα ...

GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.   Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η ημερομηνία της πρεμιέρα της ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση