ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


To Ποτάμι στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

To Ποτάμι στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

resized IMG 20170402 132545

Τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης έτρεξε ο Σταύρος Θεοδωράκη μαζί με στελέχη του Κινήματος από τη Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα έτρεξε με την ομάδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και σύνθημα "Δωρεά Οργάνων - Δώρο Ζωής"

resized IMG 2497-1024x683

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη:

Με πολλή χαρά βλέπω ότι έχει πάρα πολύ κόσμο, πιο πολύ από πέρυσι και ελπίζω κάθε χρόνο να είναι πιο καλά και πιο πολύς κόσμος.
Παίζει ρόλο και ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης;

Το δικό μας σύνθημα, στο κίνημά μας, όπως λέμε "είναι καλό να τρέξεις και για τους άλλους. Όχι μόνο για τον εαυτό σου". Εμείς λοιπόν τρέχουμε και για τους άλλους, και νομίζω όλοι πρέπει να τρέχουμε και για τους άλλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση τρέχουμε όπως βλέπετε για τον πολύ μεγάλο σκοπό της δωρεάς οργάνων που είναι δωρεά ζωής.

resized IMG 20170402 120205 1

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο eεδώ

resized IMG 20170402 124405

 
Πάνος Καμμένος, Στην Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας για τους εορτασμούς της 1ης Απριλίου.

Πάνος Καμμένος,

Στην Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας για τους εορτασμούς της 1ης Απριλίου.
286c5-kammenos

O Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέπτεται σήμερα την Κύπρο, εκπροσωπώντας την ελληνική Κυβέρνηση, για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Καμμένος παρευρέθηκε σήμερα, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Άμυνας για τον εορτασμό της 1ης Απριλίου, κατά την οποία τιμήθηκαν οι οικογένειες των Πεσόντων Αγωνιστών της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Το Σάββατο ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος από τον Υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη, θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τρισάγιο στους τάφους των ηρώων στα Φυλακισμένα Μνήματα και κατάθεση στεφάνων.

Ο κ. Καμμένος αναχωρεί από την Κύπρο αύριο το απόγευμα.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/27037

 
Συναντήσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ε.Λ.Κ.

Συναντήσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη 
στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ε.Λ.Κ.

resized DIM6570

 

resized DIM6310

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου, σειρά συναντήσεων στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στη Μάλτα.
 
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Donald Tusk. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Tusk για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τονίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που έχει αναλάβει στην προσπάθεια για την νέα ώθηση που χρειάζεται η Ευρώπη προς την ολοκλήρωση.

resized DIM6342
 
Ανέλυσε την κατάσταση της Ελλάδας εξηγώντας την ανάγκη η χώρα να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές με ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής. Υπογράμμισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκτήσει η Ελλάδα μια αξιόπιστη Κυβέρνηση, που θα πιστεύει στο ευρωπαϊκό όραμα και στην ανάγκη επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας. Μια Κυβέρνηση που θα δίνει την δυνατότητα στην πραγματική οικονομία να ορθοποδήσει, φέρνοντας νέες επενδύσεις.

resized DIM6391
 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση και με τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χρίστο Στυλιανίδη. Στο επίκεντρο της συνάντησης, τέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Στυλιανίδη για το έργο του ως Επίτροπου στα κρίσιμα θέματα της ανθρωπιστικής βοήθειας και της διαχείρισης κρίσεων. Ζητήματα, όπου είναι, δυστυχώς, πολύ συχνά απαραίτητη η συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

resized DIM6447
 
Ακολούθως, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Sebastian Kurz. Συζητήθηκε η κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και οι δύο άνδρες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την αστάθεια στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Αυστρία.

resized DIM6460
 
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομες συνομιλίες με τον Ισπανό πρωθυπουργό κ. Mariano Rajoy και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis.

resized DIM6381

 

resized DIM6413

 

resized DIM6583

 

 

 
Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

resized DIM5947

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Μάλτα όπου πραγματοποιείται, σήμερα Τετάρτη 29 και αύριο Πέμπτη 30 Μαρτίου, το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.).

 

Κατά την παρέμβασή του στη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε:

resized DIM5104

«Κυρίες και κύριοι,

 

Από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στη Μαδρίτη, πριν από δεκαπέντε μήνες, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Και η πολιτική μας οικογένεια πρέπει να ηγηθεί δίνοντας το παράδειγμα.

 

Οι απειλές του λαϊκισμού και του εθνικισμού δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με πρόχειρες λύσεις, με αναφορές στο ένδοξο παρελθόν μας, με χαμογελαστές οικογενειακές φωτογραφίες και βαρύγδουπες δηλώσεις. Πρέπει να αναλάβουμε τον έλεγχο τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της εθνικής ατζέντας. Και να εξηγήσουμε στους πολίτες γιατί η περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη είναι προς όφελός τους.

resized DIM5282

Χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη εάν θέλουμε ανάπτυξη και δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας για τους πολίτες.

 

Η αρχιτεκτονική του ευρώ είναι δομημένη λάθος. Οι αδυναμίες του μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μέσω μηχανισμών που θα σφυρηλατήσουν την οικονομική σύγκλιση. Χρειαζόμαστε μια πραγματική τραπεζική ένωση, ένα κοινό σύστημα διασφάλισης καταθέσεων και τελικώς να πετύχουμε τη δυνατότητα έκδοσης κοινού χρέους.

resized DIM5285

Και χρειαζόμαστε τις κατάλληλες θεσμικές εγγυήσεις για τη διασφάλιση της δημοσιονομικής πειθαρχίας. Περικόψαμε πολύ γρήγορα τις δαπάνες και αυξήσαμε τους φόρους. Αργήσαμε πολύ, όμως, να βρούμε λύσεις στις ανάγκες των τραπεζών.

 

Και υπήρξαμε πολύ διστακτικοί στην υιοθέτηση των αναγκαίων δομικών μεταρρυθμίσεων που θα μας καταστήσουν πιο ανταγωνιστικούς και ικανούς να πλεύσουμε με ασφάλεια στα κύματα της παγκοσμιοποίησης.

resized DIM5311

Χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τους πολίτες μας ασφαλείς τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς κινδύνους.

 

Οι απειλές για την ασφάλειά μας είναι τόσο παραδοσιακής όσο και υβριδικής φύσεως.

resized DIM5366

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν είναι μέσω ενίσχυσης της συνεργασίας μας.

 

Και, φυσικά, η ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων εντός της Ένωσης πρέπει να συνδυαστεί με μια άγρυπνη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης.

resized DIM5407

Η σύσταση μιας ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και συνοριοφυλακής πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ένωση. Σε ένα διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον που παραμένει ανασφαλές, δεν μπορεί να υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική για τον αποτελεσματικό συντονισμό εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής.

 

Και, κάθε κράτος – μέλος πρέπει να επιδείξει την ηγεσία που απαιτείται και να αναλάβει το οικονομικό βάρος που του αναλογεί ώστε οι αμυντικές δαπάνες να προσεγγίσουν το 2% του Α.Ε.Π.

resized DIM5492

Χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση.

 

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν θα λυθεί ως διά μαγείας. Η εγγύτητά μας με τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αποτελεί κοινή απειλή για όλα τα κράτη – μέλη.

resized DIM5512

Είναι βαθύτατα άδικο να αναλαμβάνουν το βάρος της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών οι χώρες εκείνες που αποτελούν τα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης.

 

Δεν είναι μόνο οικονομικό το ζήτημα.

resized DIM5580

Η δίκαιη κατανομή του βάρους είναι αναγκαία ώστε να δείξουμε στην πράξη ότι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την κοινή πρόκληση.

 

Ωστόσο, η μάχη για το κοινό μας μέλλον δεν θα δοθεί μόνο στα ευρωπαϊκά fora, στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί στις αυλές των σπιτιών μας.

resized DIM5727

Από τα ίδια τα κράτη – μέλη της Ένωσης. Η ιδιοκτησία μιας εμπροσθοβαρούς μεταρρυθμιστικής ατζέντας είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αλλάξουμε τον πολιτικό διάλογο.

 

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που έφερε στην εξουσία μια λαϊκίστικη Κυβέρνηση. Θα είμαστε μια από τις πρώτες χώρες που θα αποδείξουν στην πράξη ότι η πολιτική της αλήθειας, της ικανότητας, της λογικής και της μετριοπάθειας μπορεί να επικρατήσει και πάλι.

resized DIM5745

Και αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει πάντοτε στην πρώτη γραμμή του σχεδίου της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, καθώς αυτό εισέρχεται στην πιο φιλόδοξη φάση του».

 

Στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ε.Λ.Κ. ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.) κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

resized DIM5825

Επίσης, είχε συνάντηση με τον κ. Λουλζίμ Μπάσα, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας και Αρχηγό της Αλβανικής Αντιπολίτευσης. 

resized DIM5947

resized DIM5963

resized DIM5987resized DIM6039

 


Σελίδα 9 από 1900
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε ...

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ)
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ)
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ) Πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών, Cannes Film ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση