ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


Eπίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων του για να είναι ανταγωνιστικό»

Eπίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων του
 για να είναι ανταγωνιστικό»
 

 

resized DIM2845

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 25 Ιουνίου, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής από τον καθηγητή κ. Δημήτρη Κουρέτα. Περιηγήθηκε στα εργαστήρια και τις αίθουσες και επαίνεσε το προσωπικό για την καθαριότητα και την τάξη σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Ο κ. Κουρέτας τόνισε ότι οι φοιτητές σέβονται τους χώρους του ιδρύματος γιατί αισθάνονται δικό τους το Πανεπιστήμιο.

resized DIM2698
 
Αναφορικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα με δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο, ο κ. Κουρέτας επισήμανε ότι με το νέο νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση αυτά θα κλείσουν. Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι είναι ενάντια στο προωθούμενο από την Κυβέρνηση νομοσχέδιο και υπογράμμισε ότι «κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά». Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι υποτροφίες πρέπει να δίδονται με αξιοκρατικά κριτήρια.
 
Κοινή πεποίθηση του κ Μητσοτάκη και του κ Κουρέτα είναι η σύνδεση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων με την αγορά εργασίας καθώς και η ανάπτυξη συμβάσεων ανάμεσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εταιρείες προκειμένου να μπορούν οι σχολές να στηρίζονται σε δικά τους έσοδα και όχι μόνο σε ευρωπαϊκούς πόρους.
 resized DIM2753
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Κουρέτας επεφύλασσε μια έκπληξη στον κ. Μητσοτάκη. Μέλος της ομάδας ερευνητών του εργαστηρίου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γερασόπουλος, ο οποίος ήταν σμηναγός στην 111 Πτέρυγα Μάχης (Νέα Αγχίαλος) το ίδιο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ο κ. Μητσοτάκης.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση που ανιχνεύει τα ενδογενή αντιοξειδωτικά του οργανισμού προκειμένου οι διαιτολόγοι να συστήνουν στοχευμένες διατροφικές παρεμβάσεις.

resized DIM2766
 
Η διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων διήρκεσε 15 λεπτά. Τα αποτελέσματα του κ. Μητσοτάκη έδειξαν ότι βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο και ο κ. Κουρέτας του συνέστησε να πίνει καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ρόδι και ένα καφέ εσπρέσο.    

resized DIM2773resized DIM2795resized DIM2809resized DIM2849resized PAP2245resized PAP2274

 

 
Νικόλας Παπαδόπουλος, Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό συναντάται τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Νικόλας Παπαδόπουλος,

Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό συναντάται τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.
67305-nicolas papadopoulos

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος, αναχωρεί για επίσκεψη στην Αθήνα, αύριο, Δευτέρα, όπου στις 12.30 θα συναντηθεί με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα στις 11.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Παυλόπουλο, αφού προηγηθεί συνάντηση του στις 10.00 με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Παπαδόπουλου στην Αθήνα ανακοινώθηκε από το ΔΗΚΟ.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/28479

 
"Θα παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς"| Ο Σταύρος Θεοδωράκης για την πορεία της υγείας του.

"Θα παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς"| Ο Σταύρος Θεοδωράκης για την πορεία της υγείας του.

Image1θεοδωρακ

"Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν. 
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία. 
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια - δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα. 
Καλό σας απόγευμα."

 
Μπορείτε να δείτε την ανάρτηση εδώ
 
Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev - Δήλωση Κυριάκος Μητσοτάκης:«Ο άξονας των σχέσεων Ελλάδας – Βουλγαρίας αποτελεί σήμερα έναν παράγοντα σταθερότητας»

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev - Δήλωση

Κυριάκος Μητσοτάκης:«Ο άξονας των σχέσεων Ελλάδας – Βουλγαρίας αποτελεί σήμερα έναν παράγοντα σταθερότητας»

 

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2017

 resized DIM0847
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου, με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. RumenRadev.
 
Υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας και να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η δυνατότητα να σας γνωρίσω από κοντά. 
 
Η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι δύο χώρες που έχουν παραδοσιακά πάρα πολύ καλές σχέσεις. Και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο άξονας των σχέσεων Ελλάδας – Βουλγαρίας αποτελεί σήμερα έναν παράγοντα σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή. Δύο γειτονικές χώρες, μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, με κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς προβληματισμούς. 

resized DIM0881
 
Σε μια εποχή, και σε επίπεδο Ευρώπης, όπου τα ζητήματα ασφάλειας, κοινής εξωτερικής πολιτικής και κοινής Άμυνας έρχονται με μεγαλύτερη ένταση στο προσκήνιο, η συνεργασία των δύο χωρών είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη. 
 
Και βέβαια, δεν θέλω να παραγνωρίσω και την πολύ μεγάλη σημασία της στενής οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Κρατών. Η Ελλάδα, παρά την κρίση, παραμένει ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής στη Βουλγαρία και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις ήδη στενές οικονομικές μας σχέσεις. 
 
Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θέλω και πάλι να σας καλωσορίσω και να ξέρετε ότι προσβλέπω στο να οικοδομήσουμε μια πολύ στενή και προσωπική σχέση φιλίας και συνεργασίας». 

resized DIM0890

 

resized DIM0909resized DIM1003resized DIM1003resized DIM1007resized DIM1022resized DIM1028

 

 


Σελίδα 1 από 1653
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση