ATTICANEWS.GR

Member Area
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το πρώτο βραβείο και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ έλαβε το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination”
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 14:01

Το πρώτο βραβείο και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ έλαβε το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination

Η κα Σοφία Λαζαρίδου, επικεφαλής του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας, ο σκηνοθέτης κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και η Διευθύντρια του Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Ζάγκρεμπ κα Spomenka Saraga.

 

Η κα Σοφία Λαζαρίδου, επικεφαλής του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας, ο σκηνοθέτης  κ. Αντώνης Θεοχάρης  Κιούκας και  η Διευθύντρια του Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Ζάγκρεμπ κα Spomenka Saraga.

Άλλη μία πρωτιά και διεθνή διάκριση κατέκτησε το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination”. Στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, επιλέχθηκε ως το κορυφαίο ανάμεσα σε 48 ταινίες, και έλαβε το Ειδικό βραβείο στην κατηγορία: Τουριστική ταινία διάρκειας έως 7 λεπτών.

Το βίντεο του ΕΟΤ, είχε βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το κορυφαίο βίντεο ευρωπαϊκού προορισμού για το 2017 ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης, στο «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας.

resized Βραβείο Ζάγκρεμπ 2

Η ταινία  «Greece-A 365-Day Destination» δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ, σε εφαρμογή της επικοινωνιακής στρατηγικής της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο. Σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, έχει διάρκεια 3’36’’ και θέμα, τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ακολουθεί η συμμετοχή της ταινίας σε 16 Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.α.

resized Βραβείο Ζάγκρεμπ 3

Το νέο βραβείο παρέλαβαν σε ειδική εκδήλωση, η Προϊσταμένη ΕΟΤ Σερβίας κ. Σοφία Λαζαρίδου και ο σκηνοθέτης κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας. Το Ζagreb TourFilm Festival είναι μέλος της CIFFT (International Committee of Tour Film Festivals). Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά, σε όλες τις κατηγορίες, 175 ταινίες από διάφορες χώρες.

 

Δείτε εδώ το video του ΕΟΤ: 

 
Επίσημη έναρξη για το έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017-2018.
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 13:20

Επίσημη έναρξη για το έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017-2018.

 Η  Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η Ομόλογός της Άλα Μανίλοβα,  υπέγραψαν κοινή  δήλωση συνεργασίας  στη Μόσχα και  εγκαινίασαν  τις πρώτες εκδηλώσεις εορτασμού του τουριστικού έτους.

 resized ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΜΑΝΙΛΟΒΑ-ΥΠΟΓΡΑΦΗ2

Tην επίσημη έναρξη του έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017-2018 κήρυξαν στην Μόσχα η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και η Ομόλογός της, Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό, κα Άλα Μανίλοβα.

Υπέγραψαν Κοινή Δήλωση Συνεργασίας σε ειδική τελετή που καλύφθηκε από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας.

Η κα Κουντουρά και η  κα Μανίλοβα αντάλλαξαν ιδιαίτερα  θερμά λόγια για τις στενές σχέσεις των δύο χωρών και την  εξαιρετική συνεργασία που έχουν καθιερώσει τα τρία τελευταία χρόνια στον τουρισμό. Τόνισαν ότι υπάρχει  αμοιβαία εμπιστοσύνη και έντονο ενδιαφέρον τους να ενισχυθεί δυναμικά ο τουρισμός  ανάμεσα στις δύο χώρες τα επόμενα χρόνια.  

Το Έτος Τουρισμού  περιλαμβάνει περισσότερες από 40 δράσεις και εκδηλώσεις τουριστικής προώθησης και προβολής σε όλη τη Ρωσία και στην Ελλάδα. Στην  πορεία θα εμπλουτιστεί με νέες και θα διαρκέσει έως το τέλος του 2018.

Θα διοργανωθεί μεταξύ άλλων τουριστικό και πολιτιστικό φόρουμ Ελλάδας- Ρωσίας, θρησκευτικό- προσκυνηματικό φόρουμ, καθώς επιχειρηματικό φόρουμ για την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα του τουρισμού.

 resized ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΜΑΝΙΛΟΒΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Έχουν προγραμματιστεί σημαντικές πολιτιστικές  δράσεις και ειδικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τον θεματικό τουρισμό, όπως ο θρησκευτικός και προσκυνηματικός, ο ιατρικός και ο ιαματικός, ο αθλητικός- προπονητικός, και προγράμματα νεανικού και  σχολικού τουρισμού στην Ελλάδα και τη Ρωσία.

Στην ειδική τελετή έναρξης, παρουσιάστηκε το λογότυπο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας. Επίσης   προβλήθηκε το βραβευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις βίντεο του ΕΟΤ «Greece: Α 365-Daydestination», που  προωθεί την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.

 Η Υπουργός Τουρισμού παραχώρησε συνεντεύξεις σε ειδησεογραφικά πρακτορεία και στην ρωσική κρατική τηλεόραση με κοινό  70 εκατ. τηλεθεατών. 

Επίσης, η  κα Κουντουρά εγκαινίασε με την κα Μανίλοβα και τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού  της Ρωσίας, κ. Όλεγκ Σαβόνοφ, την τουριστική έκθεση OtdykhLeisure 2017, όπου η Ελλάδα και ο ΕΟΤ συμμετέχουν με περίπτερο.

 resized ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΜΑΝΙΛΟΒΑ-ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η έναρξη του έτους  Ελλάδας- Ρωσίας γιορτάστηκε στη Μόσχα με μία πολύ επιτυχημένη  εκδήλωση ελληνικής μουσικής και ελληνικής γαστρονομίας που διοργάνωσε ο ΕΟΤ σε συνεργασία  με την Ελληνική Πρεσβεία στη Ρωσία.  Ο καταξιωμένος  Έλληνας  δημιουργός και διεθνούς φήμης καλλιτέχνης κ. Γιώργος Κατσαρός μάγεψε το κοινό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι  Υπουργοί κα Κουντουρά και κα Μανίλοβα και ο πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Ανδρέας Φρυγανάς. Παρέστησαν  κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διπλωμάτες, εκπρόσωποι πολιτιστικών και τουριστικών φορέων, Ρώσοι touroperators,  Έλληνες και Ρώσοι επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού, και δημοσιογράφοι.

Στις εκδηλώσεις στη Μόσχα, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, και ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ,  κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 13:25
 
Συνεχίζονται δυναμικά τα ταξίδια εξοικείωσης σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Τηλεοπτικά γυρίσματα διεθνούς τηλεοπτικής σειράς στην Σκύρο.
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 16:25

Συνεχίζονται δυναμικά τα ταξίδια εξοικείωσης σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου.

Τηλεοπτικά γυρίσματα διεθνούς τηλεοπτικής σειράς στην Σκύρο.

resized WINDMILLS MUNICIPALITY OF CHIOS

Τηλεοπτικά γυρίσματα με την υποστήριξη του ΕΟΤ, πραγματοποιεί στην Σκύρο συνεργείο του Ολλανδικού τηλεοπτικού καναλιού, για τις ανάγκες της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς- τύπου reality- “The Bachelor”. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η διοργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης δημοσιογράφων, bloggers αλλά και τουριστικών πρακτόρων, με προτεραιότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν προσφυγικές πιέσεις,αλλά και τη διεθνή προβολή της χώρας ως ιδανικού προορισμού διακοπών 365 μέρες το χρόνο.

Οι εν λόγω δράσεις, σχεδιάζονται και υλοποιούνται, κατόπιν αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα από: την Κεντρική Υπηρεσία Ε.Ο.Τ., σε συνεργασία με τα Γραφεία Ε.Ο.Τ. εξωτερικού και με τη συνδρομή των εκάστοτε τοπικών αρχών και ιδιωτικών φορέων. Στόχος, η αποτελεσματική προβολή με το μικρότερο δυνατό κόστος, των δυνατοτήτων εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα :

resized ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 • Στην Σκύρο θα βρίσκεται έως τις 06/10/17 τηλεοπτικό συνεργείο του Ολλανδικού «SBS-NETγια την παραγωγή επεισοδίων του δημοφιλούς reality show The Bachelor, μέσω των οποίων θα προβληθούν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί, εκτός τουριστικής περιόδου, όπως η πλούσια πολιτιστική του παράδοση, οι αρχαιολογικοί του χώροι και γαστρονομικός τουρισμός.

Τα νησιά Σάμο, Ικαρία και Λέρο επισκέπτονται από 21-28 Σεπτεμβρίου 2017 οι τουριστικοί πράκτορες του Τ.Ο. Sunvil Holidays της Αγγλίας, με σκοπό την γνωριμία με το τουριστικό προϊόν των τριών νησιών και την ταυτόχρονη ενίσχυση των ταξιδιωτικών κρατήσεων για τους προορισμούς αυτούς από την αγορά της Μ. Βρετανίας. Ο εν λόγω Τ.Ο. ειδικεύεται στην οργάνωση διακοπών (χωρίς all inclusive πακέτα), σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.

 

 

 • Την Λέσβο, την Χίο και την Ικαρία επισκέπτονται (15-22/09/17) δημοσιογράφος και φωτογράφος του Βρετανικού μηνιαίου περιοδικού Lonely Planet Traveller με 200.000 αναγνωστικό κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, που αναζητεί πρωτότυπες εμπειρίες. Σκοπός του ταξιδιού, η συλλογή πληροφοριακού και φωτογραφικού υλικού για εκτενές( 8-12 σελίδων)αφιέρωμα στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου στην ενότητα Great Escapes.

 • Την Κω επισκέφτηκε (12-16/0/17) δημοσιογράφος και φωτογράφος του μηνιαίου εξειδικευμένου γαλλικού περιοδικού υγείας και ευεξίας «SPA DE BEAUTE», που απευθύνεται σε επαγγελματίες και κοινό υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων για την προβολή (σε 5σέλιδο αφιέρωμα) των δυνατοτήτων τουρισμού ευεξίας και συνεδριακού τουρισμού που προσφέρει το νησί.

 • Την Αθήνα και κυρίως την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την πόλη της Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται (09-18/09/17) δημοσιογραφική ομάδα της Γαλλόφωνης 3μηνιαίας ταξιδιωτικής έκδοσης «HORIZON MONDE» και της ιστοσελίδας www.horizonmonde.com για να προετοιμάσει αφιέρωμα σε city break για την έκδοση της Άνοιξης 2018.Η έκδοση κυκλοφορεί στην Γαλλία το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο και το αναγνωστικό της κοινό είναι μέσης ηλικίας υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων.

 • Την Χαλκιδική και συγκεκριμένα την Ουρανούπολη και το Άγιον Όρος και την Θεσσαλονίκη επισκέπτεται (10-23/09/17) διακεκριμένος Γάλλος φωτογράφος και blogger ( www.lebeauetlabete.fr) , με σκοπό να αποτυπώσει διαδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η Θεσσαλονίκη και η προ του Άθω περιοχή, την τοπική κουλτούρα και αρχιτεκτονική και δυνατότητες τουρισμού “city break”.

 • Τέλος, την Σαντορίνη, την Ίο και την Νάξο επισκέπτονται (21-26.09.2017) δημοσιογράφοι του luxury travel περιοδικού LOfficiel Voyage Russiaκαι bloggers, με σκοπό την συγκέντρωση υλικού για ρεπορτάζ στον τουρισμό πολυτελείας και τον γαστρονομικό και πολιτιστικό τουρισμό των τριών νησιών.

 
Πράξη η ενεργοποίηση των Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού – Για πρώτη φορά αξιόπιστα δεδομένα για όλα τα μεγέθη του ελληνικού τουρισμού συμβατά με διεθνή πρότυπα.
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 14:46

Πράξη η ενεργοποίηση των Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού – Για πρώτη φορά αξιόπιστα δεδομένα για όλα τα μεγέθη του ελληνικού τουρισμού συμβατά με διεθνή πρότυπα.

 ggtpa tziallasg

Σε υλοποίηση της δέσμευσης της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, ενεργοποιούνται οι Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού,πάγιο αίτημα του τουριστικού κλάδου, στο πλαίσιο του έργου «Τεχνική Βοήθεια για την υποστήριξη της Πολιτικής και του Σχεδιασμού του Τουρισμού για την προώθηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα».

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής των Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού με έτος αναφοράς το 2015, από τους αναδόχους του έργου και την Υπηρεσία Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (SRSS) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία παρέχει τεχνική υποστήριξη στην προσπάθεια του Υπουργείου Τουρισμού να βελτιστοποιήσει τα στατιστικά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού, και είναι απόλυτα συμβατή με τα διεθνή πρότυπα υπολογισμού όλων των τουριστικών μεγεθών.

Η ενεργοποίηση των Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων του τουρισμού, και θα επιτρέψει την παραγωγή αξιόπιστων στοιχείων για τον ελληνικό τουρισμό που με τη σειρά τους θα αξιοποιηθούν στην τουριστική στρατηγική της χώρας.

Το έργο αυτό μαζί με την ψηφιακή αναβάθμιση του Μητρώου Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) και την Κωδικοποίηση της Τουριστικής Νομοθεσίας αποτελούν μία σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων για τον κλάδο του τουρισμού, ουσιαστικά εργαλεία εθνικής τουριστικής πολιτικής που στηρίζουν την τουριστική δραστηριότητα και επιχειρηματικότητα.

Σε επίσημη εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού στην Αθήνα, με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου παρουσιάστηκαν από το Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, κο Γιώργο Τζιάλλα, τα αποτελέσματά του, παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού και της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (SRSS) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το εν λόγω έργο, όπως τόνισε ο κος. Τζιάλλας, «δεν παρήγαγε απλά κάποιες μελέτες, αλλά έδωσε ξεκάθαρες κατευθύνσεις για το πως πρέπει να υλοποιηθούν οι Δορυφόροι Λογαριασμοί, κατά τρόπο αξιόπιστο και ξεκάθαρο, και κυρίως με ποια μεθοδολογία».

Επιπρόσθετα, διερευνήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας με θεματικές μορφές τουρισμού, σε συνδυασμό με την στρατηγική επιλογή για την υλοποίηση του στόχου για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο που αναπτύσσει το Υπουργείο Τουρισμού, όπως:

 

 • καταδυτικός τουρισμός
 • θρησκευτικός-προσκυνηματικός τουρισμός
 • φυσιολατρικός τουρισμός
 • και γαστρονομικός τουρισμός.

Ενώ, μελετήθηκαν οι δυνατότητες για την τουριστική αξιοποίηση επιλεγμένων περιοχών και μνημείων ιστορικού ενδιαφέροντος για την ανάδειξη νέων προορισμών. Σημαντικές ήταν οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους εμπειρογνώμονες για την αναβάθμιση της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Το έργο υλοποιήθηκε από τους αναδόχους αυστριακούς οργανισμούς AED και BBG, και από μικτή ομάδα με συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων. Η δράση διήρκησε 14 μήνες και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Τη συνάντηση εργασίας χαιρέτησαν, ο κος KasparRichter, επικεφαλής της Μονάδας «Ανάπτυξη & Επιχειρηματικό Περιβάλλον» (SRSS) και ο κος AlexanderWojda επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα.

 
Νέα παγκόσμια πρωτιά και διάκριση της Ελλάδας: Το πρώτο βραβείο πήρε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το βίντεο του ΕΟΤ, «Greece- A 365-DayDestination» ως το κορυφαίο της Ευρώπης
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 16:11

Νέα παγκόσμια πρωτιά και διάκριση της Ελλάδας: Το πρώτο βραβείο πήρε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το βίντεο του ΕΟΤ, «Greece- A 365-DayDestination» ως το κορυφαίο της Ευρώπης

 

resized APONOMI-BRAVEIOU

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο του ΕΟΤ επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

resized Greece A 365-Day Destination-Autumn

Σε εφαρμογή της επικοινωνιακής στρατηγικής της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο, δημιουργήθηκε η ταινία  «Greece-A 365-Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 3’36’’ με θέμα της τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η επιλογή της ταινίας του ΕΟΤ για την Ελλάδα έγινε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Προέδρους των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

resized Greece A 365-Day Destination-Spring

Εκπροσωπώντας την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά , το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Μ. Αγγελόπουλος, ΣΠΑ, Διπλωματικός Σύμβουλος της Υπουργού και ο κ. Σ. Παρθένης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Υπουργείο Τουρισμού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καθιέρωσε το διαγωνισμό βράβευσης των καλύτερων βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, σε αναγνώριση της μεγάλης σημασίας των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών. Αναδεικνύονται οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία).

resized Greece A 365-Day Destination-Summer

Η επιτυχία αυτή έρχεται σε συνέχεια της εκλογής της Ελλάδας για πρώτη φορά στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την περίοδο 2018-2021, κατά τη διάρκεια της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

resized Greece A 365-Day Destination-Winter

Δείτε εδώ το βραβευμένο βίντεο της Ελλάδας :

 

 


Σελίδα 1 από 31

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...