ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Διανομή τροφίμων και ειδών καθαρισμού σε πάνω από 2.000 οικογένειες στον Δήμο Αχαρνών
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 10:05

Διανομή τροφίμων και ειδών καθαρισμού σε πάνω από 2.000 οικογένειες στον Δήμο Αχαρνών

resized dianomi.teva01

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Άπορους (TEBA/FEAD), η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε διανομή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και προϊόντων καθαρισμού σε 2.193 ωφελούμενες οικογένειες στις 16 και 17 Μαρτίου 2017 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.

resized dianomi.teva02

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και απασχολούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργου Σταύρου, ο οποίος ανάφερε ότι, η συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στο πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" δίνει μια ανάσα στους συμπολίτες μας που έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση της χώρας μας.

resized dianomi.teva03

Κατά τη 2μερη διανομή οι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος έλαβαν φρούτα και λαχανικά καθώς και προϊόντα μακράς διάρκειας: λάδι, όσπρια, μακαρόνια, πελτέ ντομάτας, ζάχαρη αλλά και προϊόντα, βρεφικής περιποίησης, οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.

resized dianomi.teva04

Με αφορμή τη διανομή του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

resized dianomi.teva05

"Τα ανυπέρβλητα προβλήματα διαβίωσης των συμπολιτών μας, επιβάλλουν να συμμετέχουμε και να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο "εργαλείο" που θα δώσει λύση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.

Μέσα από τις κοινωνικές μας δράσεις, σκοπός μας είναι να είμαστε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να περιορίσουμε ή να εξαλείψουμε το αίσθημα εγκατάλειψης και κοινωνικής απομόνωσης όσων δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση"resized dianomi.teva07resized dianomi.teva08resized dianomi.teva09resized dianomi.teva10

resized dianomi.teva06

 
Δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά από το Ίδρυμα Ευγενίδου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 07:39

Δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά από το Ίδρυμα Ευγενίδου

resized 17349636 10212286549709048 408696632202788879 o

Δεκατέσσερεις (14) σύγχρονοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για το Τμήμα Πληροφορικής καθώς και 3 κιτ ρομποτικής και μηχανήματα για το Τμήμα Ηλεκτρονικής, παραδόθηκαν επίσημα από το Ίδρυμα Ευγενίδου στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες εκατοντάδων μαθητών και η διδασκαλία να γίνεται με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό.

 

Η παρούσα δωρεά εξοπλισμού στο 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά, έφτασε τις 40.000 Ευρώ και πραγματοποιήθηκε μετά από αίτηση του Κέντρου.

resized 17359088 10212286541588845 1072618724272462658 o

Το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά είναι μια εκπαιδευτική μονάδα της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και εξυπηρετεί στα εργαστήρια και στις δομές του τα Επαγγελματικά Λύκεια της Νίκαιας και έν μέρει το ΙΕΚ Νίκαιας.

 

Στην επίσημη τελετή παράδοση της δωρεάς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ιδρύματος Ευγενίδου το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Σύμβουλος Εκδόσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Κωνσταντίνος Μανάφης, εκ μέρους του Εργαστηριακού Κέντρου ο Διευθυντής του κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, ο κ. Θεόδωρος Καρατζής, διδάσκοντες, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νίκαιας.

 

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, πιστό στους σκοπούς που έθεσε ο Ιδρυτής του, ο Εθνικός Ευεργέτης Ευγένιος Ευγενίδης, συμβάλλει για περισσότερα από 60 χρόνια στην επιστημονική, τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση των νέων.

 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ «PEPSICO»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:00

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ «PEPSICO»

 resized IMG 0002

Ο Δήμος Πειραιά και  η εταιρεία «PepsiCo»,  διένειμαν και σήμερα τρόφιμα  σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο  2016 σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ήταν παρών στην διανομή, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Bρισκόμαστε στη Δ΄ Κοινότητα στα Καμίνια, στο στρατόπεδο «Παπαδογιωργή» με την «PepsiCo» για το πρόγραμμα «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!». Είναι ένα πρόγραμμα που διαρκεί περίπου ένα χρόνο στον Δήμο Πειραιά. Είναι μια συνεργασία με μια πολύ μεγάλη εταιρεία, όπως είναι η «PepsiCo» κι ερχόμαστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία χρόνια περνάμε μια σφοδρή οικονομική και κοινωνική κρίση και οι ανάγκες των  συμπολιτών και συνδημοτών μας είναι αυξημένες. Έρχεται το πρόγραμμα αυτό λοιπόν να προσφέρει προϊόντα της «PepsiCo» κι άλλα προϊόντα, που πλαισιώνουν τα προϊόντα της «PepsiCo». Δίνουμε ένα πλήρες πακέτο με τρόφιμα, συνδράμοντας έτσι και βοηθώντας τους συνανθρώπους μας. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες από μεγάλες εταιρείες, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη βοήθεια. Να ευχαριστήσω την «PepsiCo» και τους εθελοντές της  «PepsiCo», οι οποίοι έρχονται κάθε μέρα στις Κοινότητες και βοηθάνε τους δικούς μας ανθρώπους. Πραγματικά εύχομαι να μεγαλώσουν αυτά τα προγράμματα και να επεκταθούν, γιατί τα έχει ανάγκη η κοινωνία».

 resized IMG 9991

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, δήλωσε: «Το πρόγραμμα «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με την εταιρεία «Pepsico» είναι πολύ σημαντικό, καθώς βοηθάει τις άπορες οικογένειες της πόλης μας. Σε μια εποχή, που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών,  έχει δυστυχώς, φθίνουσα πορεία, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να προχωράμε σε δράσεις που στηρίζουν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Ευχαριστώ  την «Pepsico» για την αγαστή συνεργασία».  

 

Η κυρία Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από χαμόγελα. Μέσω του προγράμματος Lay’sSmiles και τα τεράστια χαμογέλα στα πακέτα των συσκευασιών μας θέλουμε να μοιράσουμε αισιοδοξία και να παρακινήσουμε όλο τον κόσμο να χαμογελά περισσότερο με κάθε αφορμή. Το χαμόγελο είναι στάση ζωής και τα Lay’s υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη στην πράξη. Σκοπός μας ήταν να συγκεντρώσουμε 10.000 χαμόγελα και το ξεπεράσαμε! Το χαμόγελό σας έκανε τη διαφορά και σας ευχαριστούμε θερμά».

 
To No Finish Line έρχεται στην Αθήνα! Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, το No Finish Line έρχεται τώρα και στην Αθήνα, για να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 14:40

To No Finish Line έρχεται στην Αθήνα!

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, το No Finish Line έρχεται τώρα και στην Αθήνα, για να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

resized nfla1 1

Η επίσημη παρουσίαση του Νο Finish Line της Αθήνας έγινε στο ξενοδοχείο Metropolitan και αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα που θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) .

Την παρουσίαση έκανε ο εκπρόσωπος του No Finish Line International Γιάννης Νικολάου που παρουσίασε τον αγώνα, που θα γίνει με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, ενώ χώρος διεξαγωγής είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η εκκίνηση θα δοθεί την Τετάρτη ώρα 7μμ και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 1μμ.

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».

resized nfla2

Ο Μεγάλος Πρεσβευτής της διοργάνωσης, ο Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμάνης επισήμανε τους λόγους που στηρίζει το No Finish Line της Αθήνας. «Για μένα ήταν εύκολο να πω ένα πολύ μεγάλο ‘Ναι’, σε μία προσπάθεια που έχει αφετηρία τον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Πως θα μπορούσα να πω όχι, όταν πιστεύω ότι σημαντικότερο από αυτό που πετυχαίνει κάποιος, είναι αυτό που δίνει. Όσοι έχουν την ευλογία να ζήσουν μεγάλες στιγμές όπως έκανα εγώ, έχουν ταυτόχρονα το καθήκον να τα επιστρέφουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να επιστρέφω αυτή την ενέργεια και το να… τρέχω χωρίς τερματισμό μαζί με το «Μαζί με το Παιδί», αποτελεί ένα όραμα, ένα στόχο ζωής που έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η διοργάνωση έχει πετύχει από τη στιγμή που ξεκίνησε και στην πορεία θα πετύχει ακόμα περισσότερα, επειδή υπάρχει πίσω από αυτή μία ομάδα με αξίες. Η ευκαιρία που μου δίνεται είναι να εμπλουτίσω το όραμα ζωής που έχω, γιατί σκοπός της ζωής δεν είναι απλά να λες τι θέλω εγώ από τη ζωή, αλλά να βλέπεις τι χρειάζεται η ζωή από εμένα. Κι όταν το κάνεις αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και μπαίνεις σε ένα τεράστιο ενεργειακό κανάλι και τελικά πετυχαίνεις το σκοπό σου.»

Μήνυμα μέσω βίντεο έστειλε και η Μεγάλη Πρέσβειρα της διοργάνωσης, η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδου, τονίζοντας ότι στηρίζει απόλυτα το No Finish Line της Αθήνας.

resized nfla3

Τη στήριξη του τόνισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω δίπλα μου το Νικόλα Κακλαμανάκη, έναν αθλητή που θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και ήμουν από τους πιο κοντινούς του το 1996 στην Ατλάντα, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο αγώνας αυτός ξεχωρίζει για δύο λόγους. Καταρχήν δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους ανθρώπους, είτε θέλουν να τρέξουν είτε να περπατήσουν και επίσης, επειδή γίνεται σε ένα μέρος – κόσμημα για την πόλη μας το οποίο έγινε με πολλά χρήματα, πολύ κόπο και μεγάλη αγάπη για να χαιρόμαστε όλοι εμείς, οι κάτοικοι της πόλης, ένα Κέντρο Πολιτισμού αντάξιο της πόλης που έφερε τον πολιτισμό. Το δεύτερο είναι ότι τα έσοδα θα πάνε στην Ενωση Μαζί για το Παιδί με την Αλεξάνδρα Μαρτίνου και τους συνεργάτες της – που ξέρω πως δουλεύουν σκληρά – για να βοηθήσουν πάρα πολλά παιδιά από διαφορετικές οργανώσεις. Αυτός ο συνδυασμός αθλητισμού και φιλανθρωπίας είναι ο λόγος που είμαι εδώ μαζί σας και θέλω να ζητήσω από όλους τους ανθρώπους να πάρουν μέρος για να προσφέρουν.»

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου εκ μέρους του «Μαζί για το Παιδί», είπε: «Ήταν όλα τόσο θετικά που αποφασίσαμε να βάλουμε στο πρόγραμμα της Ένωσης, το γεγονός αυτό που έχει σχέση με το κοινωνικό αθλητισμό. Το Μαζί για το Παιδί είναι μία Ένωση 10 Ιδρυμάτων που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και βοηθά παιδιά που έχουν ανάγκη. Η ανάγκη αυτή στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες και είναι η φτώχια, η αρρώστια, η κακοποίηση και η αναπηρία. Βοηθάμε περίπου 40.000 παιδιά και εκτός από τους φορείς που είναι κάτω από την ομπρέλα μας, από το 2008 που άρχισε η κρίση βοηθάμε 200 φορείς πανελλαδικά ώστε να μπορούμε, όπου υπάρχει ανάγκη, να προσφέρουμε. Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσετε γιατί κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο καθένας, θα συγκεντρώνονται χρήματα για άπορες οικογένειες και δυστυχώς έχουμε μία τέτοια λίστα που συνεχώς μεγαλώνει.»

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αποκλειστικό Δωρητή της διοργάνωσης, εκπροσώπησε ο Πάνος Βαζαίος. «Το Ίδρυμα μας στηρίζει το No Finish Line του Μονακό και τώρα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο με την Αθήνα, αναγνωρίζοντας τη δυναμική του. Το Ίδρυμα συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία με δωρεές στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Χαιρόμαστε που ο αγώνας γίνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το οποίο δημιουργήσαμε και παραδώσαμε στο ελληνικό Δημόσιο και το οποίο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε καθώς έχουμε προγραμματίσει δωρεές ύψους 50 εκατομμυρίων τα επόμενα πέντε χρόνια σε αυτό, με αφετηρία το Νο Finish Line της Αθήνας. Είναι ένας αγώνα ευαισθητοποίησης και προσφοράς για το κοινωνικό περιβάλλον και δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο σε αθλητές αλλά και σε απλούς ανθρώπους να προσφέρουν στο Μαζί για το Παιδί.»

Για την Εθνική Ασφαλιστική που είναι Μέγας Χορηγός, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Ζαφείρης είπε: «Η Εθνική Ασφαλιστική, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα, έχει βάση τον άνθρωπο και δεν στοχεύει μόνο στην παροχή συντάξεων και στην κάλυψη ζημιών. Βρήκαμε τη διοργάνωση αυτή πραγματικά ιδιαίτερη και ξεχωριστή και αποφασίσαμε να στηρίξουμε το No Finish Line. Δεν είναι ένας αγώνας, δεν είναι μία πράξη, δεν είναι ότι θα βρεθούμε σε ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η χώρα μας, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είναι ότι όλα αυτά καταλήγουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξη μας. Για αυτό είμαστε εδώ με μεγάλη χαρά…»

Για το Μέγα Χορηγό, τη στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ο Γιάννης Καποδίστριας είπε: «Είναι ένας αγώνα χωρίς ανταγωνισμό, ένας αγώνας χωρίς να πανηγυρίσουμε στο τέλος, γιατί οι πραγματικοί πανηγυρισμοί του είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά. Όλοι μπορούν να τρέξουν και να προσφέρουν, όποια ώρα θέλουν και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε για μία ακόμα φορά το Μαζί για το Παιδί. Πρόκειται για μία θαυμαστή προσπάθεια από πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιδιά. Εύχομαι όλοι οι χώροι στο Κέντρο να ξεπεράσουν τα όρια τους από τον κόσμο και να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες της Ένωσης. Συγχαρητήρια και πάλι για την προσπάθεια σας και η SportingBet θα είναι στο πλευρό σας.»

Εκ μέρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Δήμητρα Καλαντώνη είπε: «Πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή πρωτοβουλία που προάγει την άθληση και την ευεξία, κάτι που είναι αναπόσπαστο στοιχείο με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα συνδυάζεται με την προσφορά που γίνεται πραγματικότητα, μέσω της προσφοράς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και το οποίο ευχαριστούμε.»

Στην επίσημη παρουσίαση ήταν ακόμα ο 5ο Ολυμπιονίκης στο Ρίο Βύρωνας Κοκκαλάνης, εκπρόσωποι των Μεγάλων Υποστηρικτών Herbal Life και Kayak και ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο No Finish Line Athens ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικά και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει ατομική συμμετοχή στο http://hermes-events.org/view/event=27 ενώ υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media.

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens/

 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ PEPSICO.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 17:08

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ PEPSICO.

 resized IMG 9955

Ο Δήμος Πειραιά και  η εταιρεία PepsiCo,  διένειμαν και σήμερα τρόφιμα  σε άπορες οικογένειες της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο  2016,  σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

 resized IMG 9939

Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παραβρέθηκε στη διανομή, δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, σε μια ακόμη διανομή ειδών διατροφής σε άπορες οικογένειες της πόλης μας. Η συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την PepsiCo, μια σημαντική εταιρεία, εξελίσσεται θετικά. «Σιτίζουμε και Μοιράζουμε Χαμόγελα!» είναι το σύνθημα και πραγματικά έτσι γίνεται. Στις πέντε  Κοινότητες του Δήμου Πειραιά, προσφέρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα πακέτα διατροφής σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Δεν είναι μόνο τα προϊόντα της PepsiCo, συμπληρώνονται και με άλλου είδους προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως μακαρόνια,  ζάχαρη,  γάλα  και μια σειρά άλλων ειδών διατροφής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την PepsiCo για τη συνεργασία, η οποία είναι σημαντική για εμάς, για την πόλη μας. Μακάρι να μπορούσαμε να την ανανεώσουμε ή να βρεθούν κι άλλες εταιρείες που θα πάρουν παρόμοιες πρωτοβουλίες. Δυστυχώς, στις μέρες που ζούμε είναι απαραίτητες αυτές οι διανομές. Εύχομαι το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της χώρας να βελτιωθεί και οι Έλληνες αλλά και οι Πειραιώτες,  να μην έχουν ανάγκη αυτές τις διανομές. Ωστόσο, όσο τις έχουν ανάγκη κι εμείς και η PepsiCo κι άλλες εταιρείες θα είμαστε κοντά τους για να τους στηρίζουμε».

 resized IMG 9921

Ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Το Σιτίζουμε και Μοιράζουμε Χαμόγελα!» είναι ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται μετά από συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την εταιρεία PepsiCo και απευθύνεται σε ευπαθείς οικογένειες.  Το πρόγραμμα έχει χρονικό όριο τον ένα χρόνο. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 και κάθε 15 ημέρες γίνονται διανομές σε άπορους δημότες που πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια. Σήμερα μάλιστα δεν δίνουμε μόνο προϊόντα της PepsiCo, άλλα και άλλα τρόφιμα που τα έχει ανάγκη ο κόσμος.

Στην εποχή που ζούμε, η αλληλεγγύη και η στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, είναι το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε. Ο Δήμαρχος,  η Δημοτική Αρχή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε αυτό το θέμα και όλοι μας προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις άπορες οικογένειες και με όσες δυνάμεις  έχουμε,  να τους βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε είδη διατροφής.

resized IMG 9943

Η Α΄ Δημοτική Κοινότητα υλοποιεί κι άλλες κοινωνικές δράσεις. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, διανέμει  οπωροκηπευτικά σε πάρα πολύ κόσμο,  που είναι προσφορά από τους Προέδρους των λαϊκών αγορών του Πειραιά και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε κοινωνική πολιτική έτσι ώστε να στηρίζουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη. Η Α΄ Δημοτική Κοινότητα κάποτε θεωρούνταν από τις καλύτερες περιοχές του Πειραιά και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, γι αυτό κι εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη.

resized IMG 9965

Ευχαριστούμε την PepsiCo για τα προϊόντα, τα οποία προσφέρουμε στον κόσμο. Όμως, πρώτα απ όλα  πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, καθώς αυτή η συνεργασία επετεύχθη μετά από δική του πρωτοβουλία κι έτσι μπορούμε να δίνουμε τρόφιμα στις ευπαθείς οικογένειες».

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 17:19
 


Σελίδα 1 από 412
"Όλα για Σένα" | Νέο single και video clip από τους ΜΟΡΤΕΣ!!
  "Όλα για Σένα" | Νέο single και video clip από τους ΜΟΡΤΕΣ!!    Παντρεύοντας την ...

Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston;
Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston;
Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston; Το 2005, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.  ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση