ATTICANEWS.GR

Member Area
Magazino
Οι Έλληνες Anonymous πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο κυβερνοπόλεμος κατά της Τουρκίας ξεκίνησε.
News - Magazino
Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017 10:56

Οι Έλληνες Anonymous πέρασαν στην αντεπίθεση.

Ο κυβερνοπόλεμος κατά της Τουρκίας ξεκίνησε.
acca1- website down

Έκαναν την απειλή τους πράξη: Όπως ακριβώς προανήγγειλαν με σειρά αναρτήσεων οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες Anonymous, η κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών διαδικτυακών στόχων άρχισε και είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Ξεκίνησαν οι μαζικές επιθέσεις. Τουρκία είμαστε Έλληνες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα! Ο κυβερνοπόλεμος Ξεκίνησε και δεν σταματάει!», ενημέρωσαν με νέα ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, δίνοντας στη δημοσιότητα μία πρώτη λίστα με διαδικτυακούς κυβερνητικούς τόπους, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί.

Οι ίδιοι πανηγυρίζοντας ανέβασαν και δύο από τις σελίδες που έγιναν στόχος της επίθεσης - η μία του Υπουργείου Άμυνας και η δεύτερη μίας υπηρεσίας του Υφυπουργείου Οικονομικών.

Πρώτοι τη σκανδάλη στον ιδιότυπο αυτό πόλεμο πάτησαν, χθες το μεσημέρι, Τούρκοι χάκερς που «έριξαν» τη σελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού primeninister.gr. Ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης μέσω Twitter, με το μήνυμα "η Αγία Σοφία είναι δική μας". Επρόκειτο για τη δική τους απάντηση στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία.

Άμεση και οργισμένη ήταν η αντίδραση των Ελλήνων χάκερς που απείλησαν με μαζικές κυβερνοεπιθέσεις κατά τουρκικών ιστοσελίδων.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/28473

 
Διαδίκτυο, Εντοπίστηκε malware που δεν απαιτεί κλικ από τον χρήστη.
News - Magazino
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 09:20

Διαδίκτυο,

Εντοπίστηκε malware που δεν απαιτεί κλικ από τον χρήστη.
d4aa7-malware

Ένα νέο malware ανακαλύφθηκε, το οποίο δεν απαιτεί από τον χρήστη να κάνει κλικ πάνω του για να μολύνει έναν υπολογιστή.

Ο κακόβουλος downloader εγκαθιστά ένα Trojan που στοχεύει στην άντληση στοιχείων τραπεζικού λογισμικού, απλώς και μόνο με την μετακίνηση του ποντικιού πάνω στο αντίστοιχο link.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Engadget, οι ερευνητές της Trend Micro και της Dodge This Security, εντόπισαν μία νέα τεχνική που έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζουν οι κυβερνοεγκληματίες προκειμένου να ξεγελάσουν τον κάθε χρήστη. Μαζί με το κακόβουλο email υπάρχει συνημμένη μία παρουσίαση PowerPoint, η οποία έχει πάνω της ένα link το οποίο φέρνει το κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή.

Όσοι χρησιμοποιούν μια νεότερη έκδοση του Microsoft Office, λαμβάνουν ένα μήνυμα που τους ρωτά για το downloading του malware, επομένως μπορούν να προστατευθούν από το αυτόματο downloading.

Τα στοιχεία των εταιρειών ασφαλείας δείχνουν ότι το συγκεκριμένο trojan δεν συνέχισε την επέκτασή του μετά τις 25 Μαΐου του 2017, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει εξαλειφθεί. Ο σκοπός του trojan αυτού ήταν να υποκλαπούν τα στοιχεία εισόδου σε online τραπεζικές υπηρεσίες.

H ανακάλυψη αυτή της μεθόδου εγκατάστασης ενός malware είναι ανησυχητική καθώς για πρώτη φορά συναντάμε ένα κακόβουλο λογισμικό που δεν απαιτεί ένα απρόσεκτο κλικ για την εγκατάστασή του.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/28430

 
Το δαχτυλίδι που έδωσε ο Πρόγκιπας Harry στην αγαπημένη του.
News - Magazino
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 09:16

Το δαχτυλίδι που έδωσε ο Πρόγκιπας Harry στην αγαπημένη του.

8046e-meghan-markle-prince-harry-dating-gold-ring-pics-pp

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία της Meghan Markle όπου φοράει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της που φέρεται να είναι δώρο από τον αγαπημένο της, Πρίγκιπα Harry. Ο ίδιος φέρεται να της έχει δωρίσει ακόμα ένα bracelet Cartier (το οποίο μάλιστα κόστισε 5.000 λίρες) και ένα Μaya Brenner κολιέ που έχει φέρει τα αρχικά "Η" και "Μ".

Το τελευταίο δώρο του Πρίγκιπα Harry στη Meghan φαίνεται ότι δεν συνδέεται με πρόταση γάμου αλλά αποτελεί ένα ακόμα σημάδι ότι ο Πρίγκιπας Harry είναι συνεπαρμένος από την σύντροφό του και θέλει να το αποδεικνύει έμπρακτα.

http://www.typos.com.cy/cat/4/article/28424

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 09:41
 
Νέα κατάταξη Κινεζικοί οι δύο ισχυρότεροι υπερυπολογιστές στον κόσμο
News - Magazino
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 09:09

Νέα κατάταξη

Κινεζικοί οι δύο ισχυρότεροι υπερυπολογιστές στον κόσμο
58ea7- supercomputer sumway

Δύο κινεζικοί υπερυπολογιστές, ο Sunway TaihuLight με ισχύ 93 petaflops και ο Τianhe-2 με 33,9 petaflops, είναι οι δύο ισχυρότεροι υπερυπολογιστές στον κόσμο, σύμφωνα με τη νέα διεθνή κατάταξη Top 500, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο συνεδρίου πληροφορικής στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Ο Tianhe-2 (Γαλαξίας-2) ήταν επί τρία συνεχόμενα έτη ο ισχυρότερος κομπιούτερ στον κόσμο, ώσπου ο TaihuLight τον πέρασε -με μεγάλη διαφορά- τον Ιούνιο του 2016.

Ο Νο1 βρίσκεται εγκαταστημένος στο Εθνικό Κέντρο Υπερυπολογιστών της Κίνας. Η έκπληξη είναι ότι μετά το 1996 οι ΗΠΑ δεν έχουν υπερυπολογιστή ούτε καν στην τρίτη θέση, όπου αναρριχήθηκε ο ελβετικός Piz Daint, ο οποίος διαθέτει πλέον ισχύ 19,6 petaflops μετά την αναβάθμισή του.

Ο αμερικανικός «Τιτάν» (ένας Cray XK7), που είναι εγκατεστημένος στο Εθνικό Εργαστήριο Όακ Ριτζ του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 17,6 petaflops (έχει την ίδια ισχύ από το 2012). Πάντως οι ΗΠΑ διαθέτουν τα περισσότερα (πέντε) συστήματα στην πρώτη δεκάδα των ισχυρότερων υπερυπολογιστών, καθώς και τα περισσότερα υπολογιστικά συστήματα (169) στο Top 500, έναντι 160 της Κίνας. Ακολουθούν η Ιαπωνία με 33, η Γερμανία με 28, η Γαλλία με 17 και η Βρετανία επίσης με 17.

Η αμερικανική Intel εξακολουθεί να είναι -με μεγάλη διαφορά- ο βασικός τροφοδότης των επεξεργαστών για τους ισχυρότερους υπερυπολογιστές (στους 464 από τους 500), ενώ ακολουθούν η ΙΒΜ που έχει παράσχει επεξεργαστές σε 21 συστήματα και η AMD σε έξι. Η Ιαπωνία «χτίζει» έναν υπερυπολογιστή, τον AI Bridging Cloud, ο οποίος προαλείφεται να ξεπεράσει τον σημερινό Νο1 της Κίνας, φθάνοντας στην εντυπωσιακή ισχύ των 130 petaflops.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/28407

 


Σελίδα 1 από 362
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover»  ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς  κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση