ATTICANEWS.GR

Member Area
News
Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων Κυριάκος Μητσοτάκης:«Βασική μου προτεραιότητα να κρατήσουμε εδώ τους νέους που αναζητούν το δρόμο τους και να φέρουμε πίσω αυτούς που έφυγαν στα χρόνια
News - Πολιτισμός
Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017 15:56

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Κυριάκος Μητσοτάκης:«Βασική μου προτεραιότητα να κρατήσουμε εδώ τους νέους που αναζητούν το δρόμο τους και να φέρουμε πίσω αυτούς που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης»

resized 0054 DIM2610

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί από χθες στη Θεσσαλία, παρευρέθη, σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου, στο Περτούλι Τρικάλων, στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων.  

 

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής:

 

«Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, φίλες και φίλοι, Σαρακατσάνισσες και Σαρακατσαναίοι, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα μαζί σας στο φετινό Αντάμωμά σας.

 

Είχα ακούσει πολλά για αυτό το μεγάλο πανηγύρι και είχα χρόνια την επιθυμία να έρθω και να το γιορτάσω μαζί σας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε βρεθεί μαζί σας πριν από 22 χρόνια. Το 1995. Μου έλεγε, πάντα, πρέπει να πας στο Αντάμωμα. Tο έφερε έτσι η ζωή να έρθω λίγες εβδομάδες αφότου έφυγε από τη ζωή.

resized 0002 PAP1873

Θέλω να σας εκφράσω την αγάπη και το θαυμασμό μου. Αποτελείτε ένα πραγματικά εκλεκτό κομμάτι του ελληνικού λαού. Ξεχωρίσατε μέσα από το πέρασμα του χρόνου για την εργατικότητά σας, για τη θέλησή σας. Προκόψατε και δημιουργήσατε. Αφήσατε το αποτύπωμά σας στην λαϊκή τέχνη, στα γράμματα, στην παράδοση αυτού του τόπου. Οι παλαιότερες γενιές Σαρακατσαναίων, αντιμετώπιζαν τις μεγάλες δυσκολίες του νομά κτηνοτρόφου με δύναμη και σταθερότητα. Αυτές οι αρετές αποτυπώνονται στα έθιμά σας, στην παράδοσή σας που με τόσο σεβασμό κρατάτε, σήμερα, ζωντανή. Και δεν σας κρύβω ότι τις αρετές αυτές, τη δύναμη, τη σταθερότητα, τις θαυμάζω. Είναι προσόντα πολύτιμα για κάθε άντρα, για κάθε γυναίκα, είναι αξίες εξαιρετικά χρήσιμες στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας.

 

Χρειαζόμαστε αυτήν τη θέληση, αυτό το πείσμα, αυτήν τη δύναμη για να ξεπεράσουμε την κρίση και να ξανασταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί και υπερήφανοι. Όπως χρειαζόμαστε αυτήν την ενότητα. Ενότητα στηριγμένη στην αλήθεια και την αξιοπιστία. Όχι σε ψέματα και όχι σε αυταπάτες. Και χαίρομαι πολύ που είστε σήμερα εδώ όλοι μαζί, ενωμένοι. Σαρακατσάνοι από όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και από τη Βουλγαρία, όλοι εμείς είμαστε μαζί σας, μοιραζόμαστε τη σημερινή σας, μεγάλη χαρά.

resized 0004 DIM2136

Θέλω, αγαπητέ Πρόεδρε, να σας συγχαρώ και για το ζήτημα στο οποίο επιλέξατε να αφιερώσετε το φετινό σας Αντάμωμα. Στα παιδιά που έφυγαν τα τελευταία χρόνια από τη χώρα, επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν μια δουλειά στην πατρίδα μας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που, δυστυχώς, δημιούργησε η κρίση των τελευταίων ετών, με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για την πατρίδα μας, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Θέλω να σας δώσω το λόγο μου ότι είναι βασική μου προτεραιότητα, να γυρίσουν αυτά τα παιδιά και πάλι πίσω στην πατρίδα μας. Αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν φέρουμε επενδύσεις, εάν δημιουργήσουμε νέες δουλειές, καλές δουλειές, να κρατήσουμε εδώ τους νέους που αναζητούν το δρόμο τους και να φέρουμε πίσω αυτούς που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης. Το χρωστάμε σε αυτούς και το χρωστάμε στον τόπο μας.

 

Φίλες και φίλοι, η σημερινή μέρα είναι πραγματικά μια σπουδαία μέρα για μένα, δεν θα την ξεχάσω. Παίρνω και εγώ δύναμη από σας. Από αυτά τα ψηλά βουνά, τα οποία από μικρός και εγώ έμαθα να αγαπώ και να περπατώ, συχνά μαζί με τον πατέρα μου, που λάτρευε τις ορεινές πεζοπορίες. Και δεν σας κρύβω ότι και εγώ ως Κρητικός, αισθάνομαι ανάμεσα στους ορεινούς μεγάλη άνεση και μεγάλη οικειότητα.

resized 0006 DIM2189

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Δήμαρχε. Θαυμάζω αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι Κρητικοί και οι Σαρακατσαναίοι. Τη λεβεντιά σας, το πείσμα σας. Το σθένος, τη δύναμη να μην το βάζουν κάτω, παλεύοντας πάντα με την ίδια τη φύση. Εύχομαι να γιορτάζετε για πολλά χρόνια αυτό το όμορφο Aντάμωμα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η παράδοση που μέχρι σήμερα κρατήσατε ζωντανή θα συνεχιστεί. Και απευθύνομαι ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Αυτά τα παιδιά τα οποία πρέπει να μάθουν να σέβονται και να τιμούν αυτήν την όμορφη στολή την οποία φοράνε, διότι έρχεται από πολύ μακριά, αγαπητέ Πρόεδρε, και θα πάει πολύ μακριά. Και την εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτές οι ξεχωριστές παραδόσεις του ελληνισμού, αυτές είναι που κάνουν την Ελλάδα ξεχωριστή, δυνατή και ικανή να ξεχωρίσει σε έναν κόσμο που αλλάζει συνέχεια.

 

Να τιμάτε, λοιπόν, ειδικά οι νέοι, αυτές τις παραδόσεις των μεγαλύτερων. Και να θυμάστε κάθε φορά που αφιερώνετε χρόνο να «σερφάρετε» στο διαδίκτυο και να ανακαλείτε τις χαρές της τεχνολογίας, ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος και άλλα ήθη και έθιμα που έρχονται από πολλούς αιώνες πίσω. Έχετε εσείς - ειδικότερα εδώ η νεότερη γενιά - μια υποχρέωση να τα κρατήσετε ζωντανά και να τα περάσετε στους επόμενους, όπως έκαναν οι παππούδες σας και όπως έκαναν οι πατεράδες σας.

resized 0007 DIM2242

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσετε αυτήν την ωραία διαδρομή μέσα στο χρόνο, δίνοντας ο καθένας από εσάς τις δικές του προσωπικές μάχες. Όπως, δεν έχω καμία αμφιβολία, φίλες και φίλοι, ότι και η χώρα θα ξαναβρεί το δρόμο της και θα ξαναβαδίσει μπροστά σταθερά και με υπερηφάνεια.

 

Να’ στε όλοι καλά. Πάντα σε χαρές να σμίγουμε, λέμε στον τόπο μας στην Κρήτη και εύχομαι χαρά και ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας και να είστε σίγουροι, αγαπητέ Πρόεδρε, ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Να’ στε καλά. Γεια σας. Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να βρεθώ σήμερα μαζί σας».

 

resized 0008 DIM2244resized 0009 DIM2259resized 0010 DIM2265resized 0011 DIM2273resized 0020 PAP1981resized 0021 PAP1990resized 0022 DIM2362resized 0026 DIM2396resized 0029 DIM2410resized 0034 DIM2471resized 0036 DIM2501resized 0037 DIM2509resized 0039 DIM2514resized 0040 PAP2140resized 0046 DIM2556resized 0048 DIM2561resized 0055 DIM2616resized 0057 DIM2657

 
Nέα φάση εργασιών ξεκινά στα μνημεία της Ακρόπολης
News - Πολιτισμός
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 16:08

Nέα φάση εργασιών  ξεκινά στα μνημεία της Ακρόπολης

resized Ysma parthenon4

Kαταβιβάστηκε σήμερα με επιτυχία ο κεντρικός ορθοστάτης του τυμπάνου του δυτικού αετώματος του Παρθενώνα παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, του προέδρου της Επιτροπής Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως (ΕΣΜΑ) ακαδημαϊκού Μανόλη Κορρέ και της Προϊσταμένης της ΥΣΜΑ Βασιλικής Ελευθερίου.

Το έργο εντάσσεται στη νέα φάση εργασιών που ξεκινά στα μνημεία της Ακρόπολης, δεδομένου ότι το έργο ‘Αναστήλωση και Συντήρηση των Μνημείων της Ακρόπολης’ εντάχθηκε πρόσφατα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 5.000.000€. Είναι σε εξέλιξη η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, που θα ενισχύσει την ομάδα των μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (ΥΣΜΑ).

resized Ysma parthenon7

 Εκτός  από τον κεντρικό ορθοστάτη  και άλλοι λίθοι του δυτικού  αετώματος παρουσιάζουν σοβαρές  θραύσεις λόγω της διάβρωσης  των σιδηρών συνδέσμων, που τοποθετήθηκαν τον μεσοπόλεμο και για το λόγο αυτό η επέμβαση στην περιοχή κρίθηκε ως απολύτου προτεραιότητας. Η καθαίρεση, εκτός από τρεις λίθους του ορθοστάτη, περιλαμβάνει και πέντε λίθους του τοίχου, που βρίσκεται όπισθεν του τυμπάνου. Οι εργασίες εξυγίανσης από παλαιά κονιάματα και σιδηρούς συνδέσμους και συστηματικής συντήρησης, που απαιτούνται σε όλους του γειτνιάζοντες λίθους, θα πραγματοποιηθούν επί τόπου και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν δύο χρόνια.

Εκτός από το δυτικό αέτωμα, εργασίες αποκατάστασης θα γίνουν στο βόρειο τοίχο του σηκού του Παρθενώνα. Επίσης θα συνεχιστεί η διαμόρφωση των ραβδώσεων στα συμπληρώματα των κιόνων του προνάου και η αποκατάσταση και ανατοποθέτηση των δοκών της οροφής του δυτικού πτερού του μνημείου.  

resized YSMA PARTHENON8 1

Στα Τείχη, οι εργασίες θα ξεκινήσουν από περιοχή της βόρειας πλευράς πλησίον των Προπυλαίων, όπου ήδη έχει τοποθετηθεί ικρίωμα και θα συνεχιστούν επίσης στη βόρεια πλευρά στην περιοχή του Ερεχθείου. Μικρότερης κλίμακας επέμβαση προβλέπεται σε περιοχή του νότιου τείχους κοντά στην ΝΑ γωνία του βράχου. 

resized Ysma parthenon10

Παράλληλα με τις εργασίες αναστήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης όχι μόνο στον Παρθενώνα και τα Τείχη αλλά και στα Προπύλαια, σε περιοχές που δεν έχουν συντηρηθεί πρόσφατα. Εκτός όμως από την αναστήλωση και την συντήρηση των μνημείων, στο πρόγραμμα, που θα υλοποιηθεί έως το τέλος του 2020, περιλαμβάνονται ποικίλες δράσεις για την διάσωση και ανάδειξη αρχιτεκτονικών μελών, την γεωμετρική τεκμηρίωση  των μνημείων, την τεκμηρίωση των εργασιών, την προβολή του έργου μέσα από ψηφιακές εφαρμογές αλλά κυρίως μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που απευθύνονται τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους εκπαιδευτικούς.  

 

 
Παρουσίαση προγραμματισμού καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης
News - Πολιτισμός
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 17:43

 

Παρουσίαση προγραμματισμού καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης

DSC 5802-1

Ο προγραμματισμός των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσα στο καλοκαίρι, παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο δήμος, όσον αφορά τον πολιτισμό, τους καλλιτέχνες και το κοινό της πόλης: «Τα στελέχη του δήμου ξέρουν τι θα πει καλλιτέχνης και προσπαθούν να βοηθήσουν. Ο δήμος δεν κάνει πράγματα ο ίδιος, δεν είναι παραγωγός, αλλά ανοίγει τις πόρτες και προσκαλεί τους καλλιτέχνες να κάνουν τις προτάσεις τους. Στη συνέχεια αναλαμβάνει να συντονίσει και σε διάφορες περιόδους να κατανείμει τις εκδηλώσεις του πολιτισμού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να προωθήσουμε τα νέα ταλέντα, τους ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη. Πέρα από την καθιερωμένη ερμηνεία, ο πολιτισμός έχει να κάνει και με την καθημερινότητα του πολίτη και τη συμμετοχή του σε αυτό που συμβαίνει.  Δεν είναι απαραίτητες οι μεγάλες αίθουσες, και στο δρόμο μπορεί να γίνει ένα πράγμα» κατέληξε ο Γιάννης Μπουτάρης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης των καλλιτεχνών του δρόμου, τους οποίους χαρακτήρισε ζωντανό στοιχείο της πόλης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών, Έλλη Χρυσίδου, μιλώντας εν γένει για το σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής γύρω από τον πολιτισμό, τόνισε: « Σκοπός της πολιτιστικής πολιτικής την οποία έχουμε χαράξει και πλέον έχουμε κάνει πράξη, είναι να αναδείξουμε το κομμάτι της μνήμης και της ιστορίας της πόλης μέσα από δράσεις σύγχρονου πολιτισμού. Επιθυμούμε να  λειτουργούμε ως ένας ζωντανός οργανισμός, μια πλατφόρμα δημιουργικότητας, ένα κέντρο παραγωγής πολιτισμού μέσα από το οποίο θα συνομιλεί η πόλη με όλους, με τους δημιουργούς, με τις ομάδες, με τους φορείς και κυρίως τους πολίτες. Στοχεύουμε, λοιπόν, στην αξιοποίηση όλων σε αυτό το πρόγραμμα που σχεδιάζουμε».

Επιχειρώντας παράλληλα έναν απολογισμό του έργου στον τομέα του πολιτισμού, η Αντιδήμαρχος έδωσε έμφαση στη στήριξη των δημιουργικών ανθρώπων και ομάδων της πόλης, στη διαρκή προσπάθεια να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και η δημιουργία ενός κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης. «Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της πόλης και με τους συνεργάτες μας, να μιλήσουμε με αληθινό λόγο και για τα προβλήματα τα οποία έχουμε και για τις αδυναμίες μας, για τις αναστολές και τον συντηρητισμό που πολλές φορές κρύβουμε. Σημαντικό είναι ότι αναπτύξαμε μια διαδραστική σχέση ανάμεσα στο κοινό και στους καλλιτέχνες. Το είπαμε πολλές φορές ότι δεν θέλουμε θεατές χειροκροτητές, αμέτοχους, θέλουμε  ένα κοινό που να συμμετέχει».

DSC 5795

Από την πλευρά του ο Φίλιος Στάγκος, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ, η οποία στηρίζει τις εκδηλώσεις του δήμου, χαρακτήρισε αυτονόητη την προσπάθεια προβολής των πρωτοβουλιών και των πολιτιστικών δράσεων: «Είμαστε ένα εργαλείο στη διάθεση του κοινού της πόλης, η οποία παράγει ευρύτερα πολιτισμό».

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Φεστιβάλ «Keep on – JAZZ and beyond», για τρίτη συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου 2017, με την εμφάνιση συγκροτημάτων της εγχώριας και διεθνούς σκηνής της jazz και ethnic μουσικής. Στο τέλος κάθε συναυλίας, οι μουσικοί θα συνεχίζουν με συμπράξεις (jam sessions). Οι τιμές των εισιτηρίων ορίζονται στα 10€ το κανονικό και στα 6€ το μειωμένο, ενώ για σήμερα, 21 Ιουνίου 2017 (Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής) η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Περισσότερα: εδώ
  • Stamp festival V. Ι. P. (video, image, picture) από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου Η πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε καλλιτέχνες και ερασιτέχνες που επιθυμούν να προβάλουν τα δικά τους βίντεο. Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες: εδώ – Περισσότερες πληροφορίες για το κοινό: εδώ
  • Συναυλία και παράλληλες εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων παρουσίας στη δισκογραφία του καλλιτέχνη της ραπ σκηνής «12ος Πίθηκος», την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, από τις 12.00, στον χώρο του Labattoir (Πρώην Δημοτικά Σφαγεία, 26ης Οκτωβρίου 35), με ελεύθερη είσοδο. Περισσότερα: εδώ
  • Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου από 1 έως 26 Ιουλίου 2017, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

– 1, 2, 3, 4 / 7: «Ένα βήμα τη φορά » – Musical από την Μaria Stefanou productions

– 12, 13, 14 / 7: Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

– 17 και 18 / 7: «Η Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από την ομάδα Push your Art Company

– 24 και 25 / 7: «Ο Βίος του Ευστρατίου» του Θωμά Βελισσάρη από το Θέατρο «Εταιρότητα»

– 26 / 7: «Το μόνον της ζωής του Ταξείδιον» του Γεωργίου Βιζυηνού από την Εταιρεία «Anagnorisis»

  • Παράσταση – συναυλία των  Bruce Odland και Sam Auinger στη Ροτόντα και στον αρχαιολογικό χώρο του Ανακτόρου του Γαλερίου, στις 14 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της Documenta 14, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Ινστιτούτο Goethe
  • Taratsa Film Festival από 23 έως 27 Αυγούστου 2017
 
Η Υπουργός ξενάγησε προσφυγόπουλα στην Ακρόπολη.
News - Πολιτισμός
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 19:31

Η Υπουργός ξενάγησε προσφυγόπουλα στην Ακρόπολη.

Ακρόπολη Προσφυγόπουλα

 Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου υποδέχθηκε σήμερα στον βράχο της Ακρόπολης προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές του Σχιστού και μαζί με αρχαιολόγους της Α΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων τα ξενάγησε στον αρχαιολογικό χώρο.  

Αφορμή για αυτή την επίσκεψη ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που εορτάζεται σήμερα.

Η Λυδία Κονιόρδου μίλησε στα παιδιά για τον Παρθενώνα και τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας που εκπροσωπεί αυτό το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης τους έδειξε τα μνημεία γύρω από την Ακρόπολη, όπως και  το Ηρώδειο για το οποίο τους μίλησε με αναφορές στη  θεατρική πράξη.  

 

 


Σελίδα 1 από 684
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover»  ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς  κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση