ATTICANEWS.GR

Member Area
Ασιατική κουζίνα, Κοτόπουλο με γλυκόξινη σος. PDF Εκτύπωση E-mail
ΚΟΥΖΙΝΑ
Αναρτήθηκε απο τον/την INTERNET NEWS   
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 10:21

Ασιατική κουζίνα,

Κοτόπουλο με γλυκόξινη σος.
6516f- sweet sour chicken

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
  • 1 καρότο κομένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
  • 150 γρ. φέτες ανανά (κρατάμε 6 κ.σ. από το ζουμί)
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ. άσπρο ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο wok. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και τις πιπεριές, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Προσθέτουμε τον ανανά και το χυμό του, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν. Χρειάζεται λίγη ώρα μόνο.
  4. http://www.typos.com.cy/cat/11/article/31377
 

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi - 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D (trailer - photos)
Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi - 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D (trailer - photos)
STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI  (STAR WARS: THE LAST JEDI)   Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται, καθώς ...

Για 5η συνεχή χρονιά ο Ελληνας τενόρος Ευάγγελος Ζούλας στο συμπόσιο του American club στο Μεγάλη Βρετάνια.
Για 5η συνεχή χρονιά ο Ελληνας τενόρος Ευάγγελος Ζούλας στο συμπόσιο του American club στο Μεγάλη Βρετάνια.
Για 5η συνεχή χρονιά ο Ελληνας τενόρος Ευάγγελος Ζούλας στο συμπόσιο του American club στο Μεγάλη Βρετάνια. Για πέμπτη συνεχή χρονιά ...