ATTICANEWS.GR

Member Area
Ασιατική κουζίνα, Κοτόπουλο με γλυκόξινη σος. PDF Εκτύπωση E-mail
ΚΟΥΖΙΝΑ
Αναρτήθηκε απο τον/την INTERNET NEWS   
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 10:21

Ασιατική κουζίνα,

Κοτόπουλο με γλυκόξινη σος.
6516f- sweet sour chicken

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
  • 1 καρότο κομένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
  • 150 γρ. φέτες ανανά (κρατάμε 6 κ.σ. από το ζουμί)
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ. άσπρο ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο wok. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και τις πιπεριές, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Προσθέτουμε τον ανανά και το χυμό του, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν. Χρειάζεται λίγη ώρα μόνο.
  4. http://www.typos.com.cy/cat/11/article/31377
 

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» ΜΠΕΣΣΥ ΜΑΛΦΑ ΘΩΜΑΙΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ...

ΓΚΑΛΑ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΑΛΑ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΑΛΑ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ   Η Διεύθυνση ...