ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη 10χρονη Νεφέλη που πρέπει να μεταβεί για θεραπεία στο εξωτερικό.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 17:05

Ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη 10χρονη Νεφέλη που πρέπει να μεταβεί για θεραπεία στο εξωτερικό.

iatrikos-syllogos-athinon

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρίθηκε στο αίτημα των γονιών ,ενός 10χρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή του και απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου η μικρή Νεφέλη να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία.

Η Νεφέλη διεγνώσθη τον Ιούλιο, με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία. Σύμφωνα με το θεραπευτικό Πρωτόκολλο AEWS003.1 χρήζει ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου και πρέπει να χειρουργηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτό και σύμφωνα με την κρίση των Θεραπόντων Ιατρών έχει προγραμματισθεί η μετάβασή της σε εξειδικευμένο Κέντρο του εξωτερικού με αποδεδειγμένη εμπειρία, στο RIZZOLI ORTOPEDICO ISTITUTO, στη Μπολόνια της Ιταλίας

«Είναι άκρως επείγον για την επιβίωση της κόρης μου να τηρηθούν τα χρονικά όρια του θεραπευτικού πρωτοκόλλου και να χειρουργηθεί στο ανωτέρω εξειδικευμένο Κέντρο ,το οποίο κατά τους θεράποντες, θα προσδώσει τη βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της. Για τον λόγο αυτό, παρακαλώ όλους να βοηθήσουν στην έγκαιρη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για να μπορέσουμε να είμαστε στο ανωτέρω Κέντρο την προγραμματισμένη ημερομηνία στις 27.9.2017, προκειμένου να χειρουργηθεί η κόρη μας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εκ των προτέρων και βασιζόμαστε πλέον στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας», επισημαίνει η μητέρα του παιδιού Βενετία Κρόμπα.

Σημειώνεται ότι έχει ανοίξει σελίδα στο Facebook με το όνομα της Νεφέλης.

Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

182/5 4501 606

IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606

SWIFT / BIC: ETHNGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Μια διαδρομή γεμάτη μηνύματα
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 15:00

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Μια διαδρομή γεμάτη μηνύματα.

resized 21558637 558293297835668 5242718644310050292 n

Μια διαδρομή γεμάτη δυνατά μηνύματα από συνδημότες μας ΑΜΕΑ, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με αφετηρία την Πλατεία Πάργης και κατάληξη το Αρχοντικό Πυρσινέλλα.

Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα κινητικότητας που αφορούν τα ΑΜΕΑ προσπαθώντας να αναδειχτούν οι ανάγκες τους για πρόσβαση...στα κοινά, στον αθλητισμό, στον τουρισμό, στα σχολεία, στην διασκέδαση.

resized 21558617 558293754502289 2479698558250821293 n

Μέλη της Δημοτικής Αρχής περπάτησαν, κατέγραψαν, διαπίστωσαν, έζησαν , άκουσαν και είδαν τα μηνύματα των συνδημοτών μας με σκοπό να οργανώσουν παρεμβάσεις στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

Επίσης παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus plus...

resized 21557877 558293607835637 3052468710401370274 n

«Όσοι μας είδατε στον δρόμο να περπατάμε μαζί με Άτομα που έχουν κάποια μορφής αναπηρία ελπίζουμε να διαπιστώσατε ότι η αναπηρία δεν είναι αόρατη.... Είναι εδώ μέσα στον παλμό της πόλης μας , ζητώντας την διευκόλυνση και τα αυτονόητα. Εμείς σαν Δήμος μέσα από την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε αρχικά τους πολίτες και φυσικά να σχεδιάσουμε παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος, Ελένη Βασιλείου.

resized 21616216 558293634502301 1075447664195832795 n

 
Μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με δεκάδες φορείς και νέα παιδιά στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος στο Μαρούσι
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 13:15

Μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με δεκάδες φορείς και νέα παιδιά στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος στο Μαρούσι.

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 11

Τη Φλόγα της Αγάπης της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος υποδέχτηκε στο Μαρούσι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τους εθελοντές και τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης να δίνουν δυναμικό παρών.

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 13

Στην είσοδο του Δημαρχείου, η Ειδική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών κα Αθηνά Εξάρχου παρέδωσε τη Φλόγα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος εξήρε τη μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών στην λαμπαδηδρομία αγάπης στην πόλη του Αμαρουσίου, σημειώνοντας:
«Σήμερα μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδος.
Είναι μεγάλη μας χαρά και μας γεμίζει ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο, να βλέπουμε νέα παιδιά να συμμετάσχουν στο κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ας ακολουθήσουμε όλοι το μονοπάτι της καρδιάς μας προσφέροντας λίγο από το χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή.»

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 20

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παρέδωσε τη Φλόγα στον αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, που με άλλους λαμπαδηδρόμους τη μετέφεραν σε κεντρικούς οδούς της πόλης.
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος με αμαξίδιο – πρέσβειρα του
Be Active κα Κέλλυ Λουφάκη, τελευταία λαμπαδηδρόμος, παρέδωσε τη Φλόγα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου για να συνεχίσει το ταξίδι της και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 22

Στην τελετή Αφής και στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν :
Αθλητές από το
Special Olympics, μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και του Σώματος Προσκόπων, η ομάδα των αθλητών στίβου του Γ.Σ. Αμαρουσίου με τον πρόεδρο κ. Κων/νο Κουτσούκο, η ομάδα αθλητών του Α.Ο Παράδεισος Αμαρουσίου με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ντουντούμη, ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου με τον προπονητή κ. Νίκο Ανδρεάδη, ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Δημήτρης Καπετανίδης», η Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, η ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Πρόεδρος του ΟΚΟΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Επίσης παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 26

Την ευθύνη και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαο Πέππα και την υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου.

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 30

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Κηφισίας και τους εθελοντές των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η εθελοντική προσφοράς ζωής στο Μαρούσι συνεχίζεται με την εθελοντική αιμοδοσία στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2017, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.   

resized sm 17 09 2017 15h Panellhnia Labadidromia Aimodosias 43

 
Το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη στην Αικατερίνη Παναγοπούλου ύστερα από πρόταση της Ελίζας Βόζεμπεργκ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 09:18

Το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη στην Αικατερίνη Παναγοπούλου 
ύστερα από πρόταση της Ελίζας Βόζεμπεργκ

 

Βρυξέλλες, 15 Σεπτεμβρίου 2017

 resized DK2 6214
Με το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη για το έτος 2017 τιμήθηκε σήμερα η κυρία Αικατερίνη Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Την υποψηφιότητα της κυρίας Παναγοπούλου πρότεινε και στήριξε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη. 

resized DK2 6564
 
Η Αικατερίνη Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου είναι Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού στην Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το φιλανθρωπικό της έργο και η αφοσίωσή της στην προώθηση του εθελοντισμού ως πανευρωπαϊκής αξίας με πλήθος δράσεων και ομιλιών σε σχολεία και ιδρύματα.

resized DK2 6381
 
Με πρωτοβουλία της κυρίας Παναγοπούλου έχουν στηριχθεί ευαίσθητες οικονομικά περιοχές της Ελλάδας, αθλητικοί και κοινωνικοί σύλλογοι ΑΜΕΑ, νέοι αθλητές με ειδικές ικανότητες, άπορες και μονογονεϊκές οικογένειες με ηλικιωμένους και μικρά παιδιά καθώς και ξενώνες φιλοξενίας για ανύπαντρες μητέρες με τα παιδιά τους. Στο έργο της συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων η δημιουργία του πρώτου κέντρου διάγνωσης και πρόληψης υγείας νέων αθλητών καθώς και η οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού Μουσείου και του εκπαιδευτικού του έργου στους νέους.

resized DK2 6316
 
Κατά την απονομή του βραβείου η κυρία Παναγοπούλου ευχαρίστησε την Ελίζα Βόζεμπεργκ για την τιμητική πρόταση και δήλωσε: «Αισθάνομαι ευτυχής και συγκινημένη που ακόμα λειτουργεί ο θεσμός του καλού παραδείγματος και επιβραβεύεται η αξία του εθελοντισμού. Είμαι μια Ελληνίδα, ένας ενεργός πολίτης που αισθάνομαι ευθύνη για να συνεχίσω όλους αυτούς τους θησαυρούς που γέννησε αυτή η χώρα. Η συλλογική πορεία, η συλλογική δράση είναι αναγκαία για το καλό των κοινωνιών μας. Δεν μπορεί κανείς να ιδιωτεύσει».
 resized DK2 6106
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής με τη σειρά της επισήμανε ότι: «Η δράση της κυρίας Παναγοπούλου δεν είναι γνωστή μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Κατερίνα Παναγοπούλου διαδίδει με την συμπεριφορά της τις αξίες της ελληνικής φυλής και του χάρτη θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ε.Ε. και αποτελεί πρότυπο για τους νεοέλληνες και τις νέες γυναίκες. Εμείς οι ευρωβουλευτές πρέπει να γινόμαστε κήρυκες των προσπαθειών που προωθούν στο διηνεκές την αξία της Ευρώπης».

resized DK1 6090
 
Εκτός από την κυρία Παναγοπούλου, βραβεύτηκαν για το τρέχον έτος δύο ακόμα εθνικές συμμετοχές και συγκεκριμένα η ΜΚΟ «PRAKSIS» - πρόταση του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη και η ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» - πρόταση του ευρωβουλευτή Μιλτιάδη Κύρκου.
 resized DK1 6073
Η τελετή βράβευσης των συνολικά 50 νικητών από όλα τα κράτη μέλη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 11 - 12 Οκτωβρίου 2017. 

 
Συνεργασία Ε.Ε.Σ. με το Όραμα Ελπίδας στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 15:03

Συνεργασία Ε.Ε.Σ. με το Όραμα Ελπίδας στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ.

resized EES Orama Elpidas 4

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, που λειτουργεί στο περίπτερο 15 της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης συνεπικουρούν καθημερινά τις προσπάθειες του Συλλόγου, ενημερώνοντας τους πολίτες, προκειμένου να διευρυνθεί το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών, και βοηθώντας στην περαιτέρω διαδικασία με τη συμπλήρωση των αιτήσεων εγγραφής καθώς και τη λήψη στοματικού επιχρίσματος των δωρητών.

Η καθημερινή προσέλευση των ευαισθητοποιημένων πολιτών στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» είναι εντυπωσιακή, γεγονός που καταδεικνύει την συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στο μήνυμα της φιλαλληλίας και αλληλεγγύης προς την ανθρώπινη ζωή, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στον κατάλογο των εθελοντών δοτών, λίγο πριν την τελετή εγκαινίων της Δ.Ε.Θ.

resized EES Orama Elpidas 1

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει, με το διευρυμένο δίκτυο των εθελοντών του και με τα δεκάδες Περιφερειακά του Τμήματα, το πρωτοπόρο έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας με τον οποίο μάλιστα έχουμε υπογράψει και σύμφωνο συνεργασίας εδώ και δύο χρόνια», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός. «Η μεγάλη πλειοψηφία των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. έχουν ήδη γίνει δότες μυελού των οστών και τώρα εργάζονται για την εξάπλωση του μηνύματος της δωρεάς, προκειμένου να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής οι ασθενείς συνάνθρωποί μας», επεσήμανε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.

Οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων, που χάρη στην προσφορά ευαισθητοποιημένων συμπολιτών τους κέρδισαν τη μάχη με την ασθένεια, είναι συγκλονιστικές.

Για την 29χρονη εθελόντρια Βάγια, που θεραπεύτηκε από τη λευχαιμία, το σύνθημα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» αποτελεί ένα μήνυμα νίκης ζωής, της δικής της ζωής. Χτυπήθηκε από οξεία λευχαιμία στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών. «Από τα τρία έως τα έξι μου χρόνια υποβλήθηκα σε ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες και ζούσα με τη βοήθεια οξυγόνου, διότι είχα μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή. Επίσης έπαιρνα 7.000 mgr κορτιζόνης ημερησίως» εξομολογείται η Βάγια.

resized EES Orama Elpidas 2

Οι γιατροί αρχικά της είχαν δώσει μόλις 47 ώρες ζωής και ο γονείς της ήθελαν να ταξιδέψουν για τη νοσηλεία της στο εξωτερικό. Με την προτροπή του σημερινού Επιστημονικού Διευθυντή της Τράπεζας Δοτών Μυελού Οστών Όραμα Ελπίδας κ. Στέλιου Γραφάκου, αποφάσισαν να δώσουν τη μάχη στη χώρα μας, και η Βάγια πάλεψε και κατόρθωσε να νικήσει την λευχαιμία. Σήμερα, περιμένει ένα ακόμη θαύμα, τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εργάζεται εθελοντικά στο περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, και βοηθά για τη σωτηρία κι άλλων συνανθρώπων μας. «Όλες τις δυσκολίες που πέρασα τις θυμάμαι πολύ καλά, διότι η μητέρα μου δεν μου έκρυψε τίποτα. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να νικήσω τον φόβο και να δω τη ζωή διαφορετικά. Όλα τα προσπερνάς αν υπάρχει η δύναμη ψυχής και η ελπίδα. Γι αυτό θέλω να βοηθήσω, ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί σωστά για την τεράστια σημασία της δωρεάς μυελού των οστών» αναφέρει η Βάγια.

resized EES Orama Elpidas 3

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τη νίκη της αγάπης και της ζωής θα δώσει ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας Σάκης Ρουβάς με τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δ.Ε.Θ., την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

 


Σελίδα 1 από 437

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμογελαστή πρεμιέρα για την Ταινία Emoji - 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους
Χαμογελαστή πρεμιέρα για την Ταινία Emoji - 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ EMOJI Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Αθήναιον, ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...