ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο Ο.Π.Α.Ν.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 10:28

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο Ο.Π.Α.Ν.

Γιάννης Μώραλης: "Δεν λέω ότι η βοήθεια που δίνουμε εμείς είναι καθοριστική, αλλά αν όλοι οι Δήμοι και όσοι μπορούν βοηθήσουν,  σίγουρα θα απαλύνουμε λίγο την μεγάλη καταστροφή που έχουν υποστεί οι κάτοικοι της Μάνδρας."

resized IMG 0009

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε τη Μάνδρα, προκειμένου να παραδοθούν στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας τα είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής, τα οποία συγκεντρώθηκαν έπειτα από πρωτοβουλία του  Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης, συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη και την Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου.

Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη,  υποδέχθηκε η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη,  η οποία τον ενημέρωσε για το χρονικό της τραγωδίας και την παρούσα κατάσταση στην περιοχή, ενώ τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά να συνδράμει στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων της Μάνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά από την πρώτη στιγμή έστειλε υδροφόρες στην περιοχή.

 resized IMG 0007

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

 «Από την πρώτη μέρα ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Δήμου Μάνδρας. Στείλαμε υδροφόρες, οι οποίες συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης των κατοίκων και της περιοχής. Παράλληλα, μετά από κάλεσμα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, δημότες του Πειραιά και φορείς,  συνέβαλαν ουσιαστικά, προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες  και άλλα προϊόντα που είναι απαραίτητα γι αυτές τις πρώτες μέρες μετά την καταστροφή. Ήρθαμε εδώ με την κα Αντωνάκου  και τον κ.  Καλογερόγιαννη για να παραδώσουμε αυτά τα προϊόντα και η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος δεν έχει έρθει στη Μάνδρα, δεν αντιλαμβάνεται μόνο από τις τηλεοπτικές  εικόνες πόσο μεγάλη είναι η καταστροφή. Μιλήσαμε με την Δήμαρχο κα  Κριεκούκη, η οποία μας ενημέρωσε, μας ευχαρίστησε κι εμάς για τη βοήθεια και μέσω ημών και τον Ολυμπιακό,  ο οποίος επί 5-6  ημέρες ήταν κι αυτός εδώ,  προσπάθησε πραγματικά και βοήθησε από τη πρώτη στιγμή, όπως κάνει πάντα. Στον Πειραιά έχουμε ενωθεί οι δημότες, οι φορείς, ο Ολυμπιακός, ο Δήμος και όλοι μαζί  όταν χρειαστεί να βοηθήσουμε,  είμαστε παρόντες. Δεν λέω ότι η βοήθεια που δίνουμε εμείς είναι καθοριστική, αλλά αν όλοι οι Δήμοι και όσοι μπορούν βοηθήσουν,  σίγουρα θα απαλύνουμε λίγο την μεγάλη καταστροφή που έχουν υποστεί οι κάτοικοι της Μάνδρας».

 resized IMG 0004

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, επεσήμανε:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες του Πειραιά,  γιατί σε κάθε κάλεσμά μας για τέτοιους σκοπούς είναι πάντα παρόντες. Πραγματικά είναι συγκινητική η συμμετοχή. Συγκεντρώσαμε δύο μεγάλα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, με νερά, με τρόφιμα, με ρούχα, με κουβέρτες, ακόμα και είδη για το σπίτι. Ήταν πολύ συγκινητικό. Δείχνουμε αλληλεγγύη  στους συνανθρώπους μας και να πούμε ότι δεν πρέπει να σταματήσει η βοήθεια εδώ. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και όσοι μπορούν,  θα πρέπει να είναι δίπλα στους δημότες της Δυτικής Αττικής,  γιατί από ότι μας είπε και η Δήμαρχος από δω και πέρα υπάρχει «γολγοθάς» για να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς».

 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζεται ως ο πρώτος εθνικός, αμιγώς ελληνικός φορέας στην Ευρώπη, επίσημος συνεργάτης της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ανθρωπιστική Βοήθεια.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 17:35

Η συνάντηση του Επιτρόπου της E.E κ. Χρήστου Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο εγκαινιάζει την επίσημη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζεται ως ο πρώτος εθνικός, αμιγώς ελληνικός φορέας στην Ευρώπη, επίσημος συνεργάτης της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ανθρωπιστική Βοήθεια.

unnamed

Αθήνα/Βρυξέλλες, 23 Νοεμβρίου 2017

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ήδη αναγνωρισμένο από διεθνείς Οργανισμούς για την εμπειρία και τεχνογνωσία του στον τομέα παιδικής προστασίας και παροχής άμεσης βοήθειας και υποστήριξης, έλαβε πρόσφατα τη θετική αξιολόγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ECHO), η οποία έδωσε για πρώτη φορά καθεστώς «επίσημου εταίρου» σε έναν αμιγώς ελληνικό φορέα.

Η υπογραφή της συμφωνίας με τη Γενική Διεύθυνση DG ECHO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  , η οποία ολοκληρώθηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση των πιστοποιημένων διαδικασιών του Οργανισμού, του δίνει τη δυνατότητα να παράσχει εφεξής ως επίσημος εταίρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής άμεσες δράσεις επείγουσας βοήθειας στην Ελλάδα με γνώμονα τις αρχές της ποιότητας, αποτελεσματικότητας και διαφάνειας που διέπουν διαχρονικά τις δράσεις του.

Σε μια κίνηση συμβολικού, αλλά και ουσιαστικού περιεχομένου ο Επίτροπος της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ κ. Χρήστος Στυλιανίδης υποδέχτηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, τον Πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο κ. Στυλιανίδης εκφράστηκε με θερμά λόγια αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και χαιρέτισε τη σημαντική συνεργασία που εγκαινιάζεται στα ζητήματα αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος να επισκεφτεί τους επόμενους μήνες ένα από τα Σπίτια Φροντίδας του Οργανισμού και συγκεκριμένα το Σπίτι μας στην Ηρακλείτσα Καβάλας.  

Το συγκεκριμένο Σπίτι, το οποίο ανακατασκευάστηκε πρόσφατα με φορέα υλοποίησης τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με χρηματοδότηση από τη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ανθρωπιστική Βοήθεια (DG ECHO) λειτουργεί σύμφωνα με το μικτό μοντέλο φιλοξενίας του Οργανισμού, όπου παιδιά ελληνικής ή άλλης καταγωγής που βρίσκονται σε κίνδυνο, όσο και παιδιά πρόσφυγες, κυρίως ασυνόδευτοι ανήλικου, που χρήζουν άμεσης προστασίας και φροντίδας, ζουν και μεγαλώνουν αρμονικά μαζί. 

Η συνάντηση έδωσε, επίσης, την ευκαιρία να συζητηθούν τα επόμενα βήματα συνεργασίας μεταξύ του ελληνικού Οργανισμού και της ομάδας συνεργατών της DG ECHO με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στους τρόπους αξιοποίησης των υποδομών και του έμψυχου δυναμικού του Οργανισμού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως είναι η κάλυψη των έκτακτων αναγκών που αντιμετωπίζουν καθημερινά παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και η άμεση συνδρομή του Οργανισμού με εξειδικευμένα υλικοτεχνικά μέσα που διαθέτει σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ή άλλων έκτακτων αναγκών στη χώρα, όπως έπραξε πρόσφατα στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν με τραγικό τρόπο περιοχές, όπως είναι η Μάνδρα Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της συνάντησης με τον Επίτροπο και τους συνεργάτες του συζητήθηκε το ευρύ δίκτυο επιχειρησιακών μέσων και υποδομών του Οργανισμού, όπως είναι για παράδειγμα η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» στελεχωμένη με εξειδικευμένους χειριστές και διασωστικά σκυλιά που είναι τα μοναδικά με αυτές τις δυνατότητες στην Ελλάδα, η Κινητή Επιχειρησιακή Μονάδα για έκτακτες ανάγκες, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για παιδιά και νεογνά, τα Κέντρα Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (ΚΑΚΕ) και οι Γραμμές 1056, 116000 και 116111 που λειτουργούν πανελλαδικά με εξειδικευμένο προσωπικό, 24 ώρες καθημερινά, 365 μέρες τον χρόνο, αλλά και το Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που μπορεί να λειτουργήσει ως Επιχειρησιακό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαχρονικά και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση από την πρώτη στιγμή της προσφυγικής κρίσης στην χώρα μας, πιστό στην αποστολή του για την προστασία όλων των παιδιών, συνδράμει σημαντικά σε καθημερινή βάση με όλες του τις δυνάμεις και τα υλικοτεχνικά του μέσα προσφέροντας ολιστική υποστήριξη στα παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες και τις οικογένειές τους μέσα από υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας, παροχής άμεσης ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ιατρικής φροντίδας και αντιμετώπισης περιστατικών παιδιών με προβλήματα υγείας, προστασίας παιδιών και ιδιαίτερα ασυνόδευτων ανήλικων που διατρέχουν τους κινδύνους εμπορίας, εκμετάλλευσης και παράνομης διακίνησης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρεσβεύει ότι τα παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες χρειάζονται πέρα από φαγητό, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη, ουσιαστική φροντίδα, στοργή και ολιστική υποστήριξη, η οποία σε μεγάλο βαθμό και μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης. Με την υπογραφή της συμφωνίας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει εφεξής και για πρώτη φορά ευρωπαϊκούς χρηματοδοτικούς πόρους απευθείας από την DG ECHO. Το γεγονός αυτό θα του επιτρέψει να συνδράμει στην υποστήριξη των παιδιών προσφύγων και μεταναστών, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, την υλοποίηση των διαχρονικών του δράσεων για τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ελλάδα που βιώνουν εξίσου έντονα τις δυσκολίες που προκύπτουν από την κοινωνική και οικονομική κρίση στη χώρα μας.  

 
Βοήθεια από τον Δήμο Κηφισιάς στους πληγέντες της Μάνδρας και της Νέας Περάμου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 17:22

Βοήθεια από τον Δήμο Κηφισιάς στους πληγέντες της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.

resized P1012369 Large

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς και του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου για συγκέντρωση βοήθειας με προορισμό τους πληγέντες στη Μάνδρα και την Νέα Πέραμο. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός βρέθηκαν το πρωί στην περιοχή μεταφέροντας την βοήθεια του Δήμου μας.
Ένα φορτηγό με εμφιαλωμένα νερά, συσκευασμένα τρόφιμα, παιδικά είδη ρουχισμού, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, γαλότσες, φτυάρια, σκούπες κ.α. δόθηκαν για τους πληγέντες στους Δήμους Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγάρων.

resized DC 017 Large
Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί θερμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Ο Δήμος μας συνέδραμε στους καθαρισμούς των δρόμων με βυτιοφόρο όχημα και παραχώρησε για κάποιες μέρες ένα φορτηγό για την απομάκρυνση μπαζών στο Δήμο Μάνδρας.

resized 1 Large

resized 4 Large

resized 20 Large

resized 36 Large

 
Συλλογές Καρτών, Εταιρικές Κάρτες, Ημερολόγια & Δώρα UNICEF 2017
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 13:24

Συλλογές Καρτών, Εταιρικές Κάρτες, Ημερολόγια & Δώρα UNICEF 2017

171117a1

Κυκλοφόρησε η νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEF και σας προσκαλούμε να προσφέρετε ένα  το δώρο ζωής που κρύβεται μέσα σε κάθε κάρτα και δώρο UNICEF.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μαγικό και νοσταλγικό, «σταματά» για λίγο τη ροή του χρόνου, ανασύροντας μνήμες από τον πολύτιμο «τόπο» της παιδικής μας ηλικίας. Ωστόσο, για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, μη μπορώντας να συμμετέχουν στο εορταστικό αυτό κλίμα, καθώς συνεχίζουν να στερούνται βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους. Παιδιά που η ζωή και το μέλλον τους βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω του πολέμου, της πείνας, των ασθενειών. Παιδιά που τα έχασαν όλα και χρειάζονται τα πάντα και που η ανάγκη για αγάπη, ζεστασιά, φαγητό, νερό και προστασία είναι επιτακτική. Για τα παιδιά αυτά υπάρχει η UNICEF, χάρη σε εσάς.

Αγοράζοντας Κάρτες & άλλα Είδη της UNICEF, προσδίδετε ιδιαίτερο νόημα στα δώρα σας και μπορείτε να προσφέρετε τη ζωή στα λιγότερο προνομιούχα παιδιά.

Η UNICEF παρέχει στους φίλους της τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όλα σε άριστη ποιότητα. Μια εκπληκτική σειρά από μεμονωμένες, ανοιχτές κάρτες εξαιρετικής ποιότητας και εντυπωσιακών σχεδίων για τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις. Επιλέξτε αυτή που σας εκφράζει, για να στείλετε τις γιορτινές ευχές σας, ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής στους φίλους και συνεργάτες σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξετε υπέροχες συλλογές καρτών, για να στείλετε το εορταστικό μήνυμά σας καθώς και προτάσεις δώρων για όλους, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και πελάτες (ημερολόγια, γούρια, κεριά, διακοσμητικά και άλλες προτάσεις).

Για όλους εσάς, τους μοναδικούς και πολύτιμους υποστηρικτές μας, κάθε παραγγελία σας, όσο μικρή και αν είναι, είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια στα ευάλωτα παιδιά, όπου και αν βρίσκονται, στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο καθώς η UNICEF βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια, για να εξασφαλίσει στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, καθαρό νερό, τροφή, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.

Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. - 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή
και το fax 210 72 52 555.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF

Τα προϊόντα UNICEF διατίθενται επίσης:

Στα καταστήματα UNICEF:

Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056.
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916.

Στα περίπτερα UNICEF (από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου):

Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου.
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά.
Πειραιάς - Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
ΙΚΕΑ - Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ιωαννίνων.
The Christmas Factory Τεχνόπολη, Γκάζι (από 1 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου 2018).

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:

της Τράπεζας Πειραιώς.
Επίσης, στα ΕΛΤΑ.

Αναλυτικότερα τα Σημεία Πώλησης Ειδών UNICEF

Ηλεκτρονικό κατάστημα UNICEF

 
Δήμος Αγ. Δημητρίου_Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 14:44

Δήμος Αγ. Δημητρίου_Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς.

 

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Δήμου! 

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Οι προσφορές αφορούν μόνο σε γάλα εβαπορέ, ντοματοπελτέ, λάδι, νερό και βρεφικές πάνες. Τα αγαθά θα συγκεντρώνονται καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στην οδό Δυρραχίου 11. 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9752030.

Ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, συμμετέχοντας και σε αυτή τη δράση για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που τόσο σκληρά έπληξε ο συνδυασμός ακραίων καιρικών φαινομένων και ανθρώπινης αμέλειας.

 

Ανθρωπιστική βοήθεια στα Μέγαρα 20-11-2017
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 14:46
 


Σελίδα 1 από 450

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσημο trailer για το 1968 του Τάσου Μπουλμέτη - 25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους
Επίσημο trailer για το 1968 του Τάσου Μπουλμέτη - 25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους
Επίσημο τρέιλερ για το «1968» του Τάσου Μπουλμέτη Το «1968», η καινούρια ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, έχει ολοκληρώσει πλέον ...

Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μαικλ Τζάκσον σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη
Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μαικλ Τζάκσον σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη
Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μαικλ Τζάκσον σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν ...