ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - 100 ράμπες προσβασιμότητας σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων του Δήμου Αλίμου Εκτύπωση
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 12:21

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - 100 ράμπες προσβασιμότητας σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων του Δήμου Αλίμου

wheelchair

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο τη βελτίωση της προσβασιμότητας σε πεζοδρόμια του Δήμου Αλίμου, προϋπολογισμού 74.284 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών, ιδιαίτερα των ατόμων μειωμένης κινητικότητας με παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων του Δήμου Αλίμου. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν εργασίες για την κατασκευή 100 ραμπών προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια της Λεωφόρου Ιωνίας και στην οδό Δωδεκανήσου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αλίμου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 12:27
 
Εγκαίνια λειτουργίας του 4ου Παιδικού Σταθμού Βριλησσίων Εκτύπωση
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 12:33

Εγκαίνια λειτουργίας του 4ου Παιδικού Σταθμού Βριλησσίων

resized κοπη κορδελας

Ένα νέο Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό, στην οδό Διός, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Πρόκειται για τον 4ο Παιδικό Σταθμό στο σύνολο των σταθμών που λειτουργούν σήμερα στην πόλη και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 70 παιδιών. Είναι μια σύγχρονη δομή που κατασκευάστηκε μέσω ΕΣΠΑ και τη στήριξη της Περιφέρειας για την αποπεράτωσή του και πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

 

Σε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Δήμος Βριλησσίων, όχι μόνο δεν υποβαθμίζει την λειτουργία στους ήδη υπάρχοντες σταθμούς του, αλλά, αντίθετα δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία και την λειτουργία και νέων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών.
Στόχος είναι η ουσιαστική και στην πράξη στήριξη της εργαζόμενης οικογένειας που έχει ανάγκη, γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής.

resized προσκεκλημενοι

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρεται στα παιδιά που φιλοξενούνται στους σταθμούς. ‘Οι παιδικοί σταθμοί της πόλης μας δεν είναι μόνο τα καινούργια, σύγχρονα ή ανακαινισμένα κτήρια. Ψυχή τους είναι οι άνθρωποι που τα στελεχώνουν. Το άξιο και έμπειρο προσωπικό των σταθμών, οι εργαζόμενοι που φροντίζουν καθημερινά τα παιδιά μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε οι μικροί μας φίλοι να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους μέσα στη τρυφερή αγκαλιά των γονιών τους’.

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι ‘επειδή όλοι βιώνουμε την παρούσα πολύ δύσκολη συγκυρία τα τροφεία αρχίζουν για τους γονείς που έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 35.000 ευρώ, ώστε να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και κυρίως όσο το δυνατόν περισσότερες εργαζόμενες μητέρες’.
‘Επενδύουμε με ευαισθησία και ανθρωπιά στο μέλλον της πόλη μας-τα παιδιά μας’ τόνισε ο κ. Δήμαρχος. ‘Κάνουμε πράξη το όραμα μας για ένα σύγχρονο δήμο δίπλα στην καθημερινότητα του Δημότη. Για μια πόλη δημιουργική και σύγχρονη για μια πόλη κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης’.

Κλείνοντας, ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους αυτούς που συντέλεσαν στη δημιουργία του και ευχήθηκε ο νέος σταθμός να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των δημοτών καθώς και καλές γιορτές σε όλους με Υγεία και Δημιουργία.

resized προσωπικο

Την τελετή εγκαινίων ευλόγησε ο προϊστάμενος του Ιερού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πατέρας Σπυρίδωνας και το ‘παρών’ στα εγκαίνια έδωσαν ο εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και προϊστάμενος του Ιερού ναού της Αναλήψεως του Κυρίου Πατέρας Αγησίλαος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρος, ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου-Καψάλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρυσικός, ο Διοικητής του Α.Τ. Βριλησσίων κ. Στασινός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ν. Μπαρμπούνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σ. Χαντζάρα, κ. Κ. Μουζάκης, κ. Κ. Βαφειάδης και κ. Μαυραγάνης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Β. Αρσένη, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κ. Ι. Κυρίτση, επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μαρτιγόπουλος, η Διευθύντρια και μέλη του Δ.Σ του ΟΚΠΑΔΒ, οι Προϊσταμένες των 3 παιδικών σταθμών, το προσωπικό του α΄ παιδικού σταθμού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών, ενώ, ιδιαίτερο τόνο στην τελετή, έδωσαν τα μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους τα οποία θα απολαύσουν τις υπηρεσίες του νέου σταθμού.

 
Διαδίκτυο, Πώς να προστατεύσετε τα παιδιά και τις συσκευές σας αυτά τα Χριστούγεννα. Εκτύπωση
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 10:55

Διαδίκτυο,

Πώς να προστατεύσετε τα παιδιά και τις συσκευές σας αυτά τα Χριστούγεννα.
725c4-students it internet

Η αναπόφευκτη παρουσία της τεχνολογίας και του Διαδικτύου στη ζωή ενός παιδιού είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τα παιδιά ανατρέφονται και διαμορφώνουν τη ζωή τους γύρω από την τεχνολογία.

Το γεγονός αυτό αντανακλάται έντονα τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, όπου ένας μεγάλος αριθμός δώρων προς τα παιδιά αφορά laptop, smartphone, tablet ή online παιχνίδια. Καθώς όλες αυτές οι συσκευές συνδέονται στο Internet, με αποτέλεσμα να εκθέτουν τους μικρούς τους χρήστες σε κινδύνους, η ESET δίνει τέσσερις συμβουλές που θα βοηθήσουν τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους προστατευμένα ώστε να απολαμβάνουν ανέμελα την τεχνολογία.

1. Φιλτράρετε ύποπτο και ακατάλληλο περιεχόμενο. 
Με τη χρήση φίλτρων εμποδίζουμε την πρόσβαση σε επιβλαβές περιεχόμενο και μειώνουμε τον κίνδυνο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Αυτό περιλαμβάνει προσβλητικό, βίαιο και πορνογραφικό υλικό, καθώς και ιστότοπους που προσφέρουν επικίνδυνες «συμβουλές» για πράγματα όπως εγκληματική δραστηριότητα ή πώς να βλάψουν τον εαυτό τους. Τα φίλτρα μπορούν να παραβλέψουν ορισμένους τύπους ακατάλληλου περιεχομένου, ωστόσο μπορεί να αποκλείσουν κατά λάθος ιστοσελίδες που δεν είναι πραγματικά προσβλητικές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε την κρίση σας και ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να έρχονται σε εσάς για να συζητάτε από κοινού.

2. Κατανοήστε ότι οι εφαρμογές αποτελούν περιουσιακά στοιχεία. 
Η διαδικασία λήψης εφαρμογών είναι τόσο εύκολη που μερικές φορές ξεχνάμε ότι είναι κάτι περισσότερο από απλά χρήσιμα ή διασκεδαστικά προγράμματα. Είναι πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, πολλά από τα οποία κοστίζουν χρήματα για να αποκτηθούν, επομένως, η πρόσβαση και η χρήση τους θα πρέπει να παρακολουθούνται.

Τα φίλτρα και τα δικαιώματα πρόσβασης μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε ο γονέας να είναι ο μόνος με δικαιώματα διαχειριστή όταν πρόκειται να γίνει λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών. Αυτό επίσης μειώνει τις πιθανότητες εγκατάστασης πιθανώς κακόβουλων ή επιβλαβών εφαρμογών.

3. Ελέγχετε την ώρα. 
Σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού σας και ανάλογα με το αν διαθέτουν ή όχι τη δική τους συσκευή, το να καθορίζετε πότε και πόσο χρόνο μπορούν να ξοδέψουν στα smartphones τους, τα tablet ή τους φορητούς υπολογιστές είναι σημαντικό.

Οι εφαρμογές γονικού ελέγχου μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε, με λειτουργίες όπως το «time budget», που επιτρέπει στο το παιδί, αφού έχει φτάσει στο όριο, να ζητήσει περισσότερο χρόνο. Η υπόλοιπη συζήτηση εξαρτάται από εσάς, και από το αν νομίζετε ότι σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε τη σχετική υποχώρηση ή όχι.

4. Ενθαρρύνετε διαρκώς τη συνομιλία σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό, από την πρώτη ημέρα που δωρίζετε μια συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο στο παιδί σας, πιθανά και από την ηλικία των τριών ετών, να συζητήσετε τη σημασία της ηλεκτρονικής ασφάλειας και γιατί οι γονικός έλεγχος είναι απαραίτητος.

Καθώς μεγαλώνουν και αποκτούν μεγαλύτερη ευθύνη, είναι πιο πιθανό να καταλάβουν πώς να συνεχίσουν να προστατεύονται από προσβλητικό περιεχόμενο και απειλές (όπως ο καθορισμός ισχυρών κωδικών πρόσβασης και η τακτική ενημέρωση του λογισμικού τους). Ο ποιοτικός γονικός ρόλος θα σας ανταμείψει.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/31734

 
Με 50 φορητούς υπολογιστές εξοπλίζονται δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της πόλης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη Εκτύπωση
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 11:57

Με 50 φορητούς υπολογιστές εξοπλίζονται δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της πόλης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη


Γ. Πατούλης: Εκσυγχρονίζουμε τα εργαστήρια των σχολείων μας, υποστηρίζοντας το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών και δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης για τα παιδιά μας

resized IMG 9836

50 φορητούς υπολογιστές παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στους διευθυντές 14 δημοτικών σχολείων και 12 νηπιαγωγείων της πόλης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για αυτό το σκοπό στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένης Βλάχου- Σταματάκη και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Σμυρνή.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές ( laptop) και οι 150 σταθεροί, που είχαν επίσης διατεθεί πέρσι από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, εξοπλίζουν με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα τις σχολικές μονάδες, αναβαθμίζουν τα εργαστήρια τους, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαιδευτική διαδικασία τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των μαθητών. Επόμενος στόχος από τη νέα χρόνια της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής είναι να εξοπλισθούν τα σχολεία με διαδραστικούς πίνακες.

Παραδίδοντας τους υπολογιστές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «στις πρώτες προτεραιότητές μας είναι να προσφέρουμε όλα τα σύγχρονα μέσα στα παιδιά της πόλης μας που θα τα βοηθήσουν να προχωρήσουν με σταθερά βήματα στη ζωή τους.

Εκσυγχρονίζουμε τα εργαστήρια των σχολείων μας, υποστηρίζοντας το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών και δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης για τα παιδιά μας.»

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι από τους ελάχιστους Δήμους, που με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, χρηματοδοτεί από το έτος 2012 τη Σχολική Επιτροπή, από το Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, μετά τη σημαντική μείωση της χρηματοδότησης ύψους 60% από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

resized IMG 9830

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι διευθυντές:

Σταμούλης Ανδρέας ( 1o Δημοτικό), Καχρίλα Θεοδώρα (3ο Δημοτικό), Χαιδή Ειρήνη (11ο Δημοτικό), Χατζημπύρος Κων/νος (4ο Δημοτικό), Ατζέμης Αργύριος (5ο Δημοτικό), Βαστάκη Μαρία (6ο Δημοτικό), Πιέρρου Ευφροσύνη (7ο Δημοτικό), Κανάρη Κυριακή (8ο Δημοτικό), Καραγιάννη Ευαγγελία (10ο Δημοτικό), Μπούρκουλα Γεώργιος (13ο Δημοτικό) Παπαλόης Βασίλειος (15ο Δημοτικό), Δουρούκας Κων/νος (16ο Δημοτικό ), Γρίβας Αθανάσιος (18ο Δημοτικό ), Οικονόμου Βασίλης (Ειδικό Δημοτικό), Κώστα Ασημούλα ( 1ο Νηπιαγωγείο), Ζιώγα Έφη (2ο Νηπιαγωγείο), Φράγκου Χρυσηϊδα (5ο Νηπιαγωγείο), Σιάχου Γαρυφαλλιά (7ο Νηπιαγωγείο ), Κουτρούλη Χρυσή (8ο Νηπιαγωγείο), Μαραγκάκη Μαρίνα (9ο Νηπιαγωγείο ), Κωνσταντακάτου Κανέλλα (10ο Νηπιαγωγείο), Σαμαρτζή Κατερίνα (12ο Νηπιαγωγείο), Χαλάτση Πηνελόπη (13ο Νηπιαγωγείο), Τότσικα Μαρίνα (16ο Νηπιαγωγείο) Πολίτου Βικτώρια (19ο Νηπιαγωγείο), Κολοκυθά Κων/να (Ειδικό Νηπιαγωγείο). 

 
ActionAid: 5 ανεκτίμητα δώρα για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο Εκτύπωση
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 15:15

ActionAid: 5 ανεκτίμητα δώρα για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο

ActionAid

 Photo Credits: @ Nick Kontostavlakis / ActionAid

Αυτές τις γιορτές μπορούμε να προσφέρουμε πραγματικά ανεκτίμητα δώρα μέσω του προγράμματος Αναδοχή Παιδιού της ActionAid. Δώρα που δεν βρίσκουμε στα ράφια των καταστημάτων και τα οποία έχουν πραγματικά ανάγκη εκατομμύρια συνάνθρωποί μας σε όλο τον κόσμο.

 

Συγκεκριμένα, ως Ανάδοχος Παιδιού της ΑctionAid προσφέρετε:

 

1. Αξιοπρεπή διαβίωση. Στις κοινότητες στις οποίες βρίσκεται η ActionAid, δουλεύει με τους κατοίκους κατά των συνθηκών που προκαλούν φτώχεια και αδικία. Προτρέπει τους πολίτες να απαιτούν τα δικαιώματά τους και να πιέζουν τις αρχές για υπηρεσίες και δομές.

 

2. Τροφή. Η ActionAid δουλεύει ώστε οι φτωχοί αγρότες και κτηνοτρόφοι να έχουν επαρκή τροφή και σπόρους εκπαιδεύοντάς τους σε μεθόδους καλλιέργειας που σέβονται το περιβάλλον και είναι προσαρμοσμένες στις κλιματικές αλλαγές.  Βελτιώνουν έτσι την ποιότητα και την ποσότητα της τροφής τους.

 

3. Καθαρό νερό. Η πρόσβαση σε καθαρό νερό και φυσικούς πόρους είναι πολύτιμη για όλους. Στις χώρες δράσεις της, η οργάνωση, χρηματοδοτεί έργα ύδρευσης ώστε οι κάτοικοι να μην κινδυνεύουν από το μολυσμένο νερό και να μην χρειάζεται να περπατούν χιλιόμετρα για να γεμίσουν ένα μπιτόνι από το οποίο θα πιούν, θα πλύνουν, θα πλυθούν και θα ποτίσουν τα ζώα τους.

 

4. Εκπαίδευση. Η ActionAid στοχεύει στο να έχουν όλα τα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση χωρίς διακρίσεις. Για να το πετύχει αυτό, ενθαρρύνει τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ωθεί τους κατοίκους να διεκδικούν το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση από τις τοπικές αρχές, χτίζει σχολεία και τα στηρίζει με σχολικό εξοπλισμό.

 

5. Ασφάλεια & Ισότητα για τα κορίτσια και τις γυναίκες. Η οργάνωση στηρίζει τις γυναίκες για να αποκτήσουν ίσο ρόλο στην οικογένεια και την κοινωνία και να ζουν χωρίς βία και διακρίσεις. Ενημερώνει για τα δικαιώματα των κοριτσιών ενδυναμώνοντας τες ώστε να μην δέχονται πρόωρους γάμους και βάναυσες πρακτικές, όπως η κλειτοριδεκτομή. Ακόμη τις στηρίζει να απαιτούν δικαιοσύνη όταν καταπατώνται τα δικαιώματά τους. 

 

Η ActionAid μέσω του προγράμματος Αναδοχή Παιδιού προσπαθεί καθημερινά να παρέχει όλα τα παραπάνω, αλλάζοντας τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων στις45 χώρες όπου έχει δράση. Είναι δώρα ανεκτίμητα που όμως μπορούμε όλοι να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη με 0.72 ευρώ την ημέρα.

 

Αυτές τις γιορτές γίνετε Ανάδοχος Παιδιού στο actionaid.gr/anadoxi/ ή καλέστε στο 801 11 900 800 στην Ελλάδα ή στο 22 100 399 στην Κύπρο και κάντε τον κόσμο μας καλύτερο και δικαιότερο, χτίζοντας ταυτόχρονα σχέσεις αλληλεγγύης με τους πιο περιθωριοποιημένους συνανθρώπους μας.

 

Το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού είναι το πιο αγαπητό πρόγραμμα της ActionAid στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς το έχουν στηρίξει περισσότεροι από 90.000 Έλληνες και Κύπριοι. Μέσω της Αναδοχής Παιδιού, συνδέεστε με ένα συγκεκριμένο παιδί που ζει σε μία πολύ φτωχή κοινότητα της Αφρικής, της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής και χτίζετε μαζί του μια σχέση μέσω συγκεκριμένης επικοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε ολόκληρη την κοινότητά του.

 


Σελίδα 6 από 298

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

"Με αγάπη, Λίζα", Σε δημοπρασία το θρυλικό καπέλο, το γιλέκο και οι μπότες της Λάϊζα Μινέλι από το ''Καμπαρέ''.
"Με αγάπη, Λίζα", Σε δημοπρασία το θρυλικό καπέλο, το γιλέκο και οι μπότες της Λάϊζα Μινέλι από το ''Καμπαρέ''. H θρυλική ταινία ...

Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber
Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber
Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της showbiz μιας και η σχέση τους θυμίζει ...