ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Εμπνέει o "Κουρέας του Δρόμου"
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 09:05

Εμπνέει o "Κουρέας του Δρόμου" 

resized Image6
Ο Nasir "χτυπά" στους δρόμους των πόλεων σε όλο τον κόσμο με το skateboard και το κιτ κουρέματος του, ψάχνοντας για άστεγους που θα μπορούσαν να λάβουν ένα χέρι βοήθειας. Αυτός ο κουρέας αποδίδει ένα κούρεμα τη φορά.

Ο Nasir Sobhani είναι τώρα 26 ετών, αλλά στις αρχές του 20ού ήταν μια εποχή που θα προτιμούσε να ξεχάσει. Υπήρξε τοξικομανής και δεν τον ένοιαζε για κανέναν άλλο.

Τώρα που είναι νηφάλιος, εξυπηρετώντας τους άλλους είναι το καλύτερο "ανέβασμα" που έχει αισθανθεί ποτέ."

"Το να μοιράζομαι τη φωνή του ανήμπορου είναι το νέο μου φάρμακο."

resized Image2

resized Image3

resized Image5

resized NTD-Barber-Gives-Free-Haircut-1-1

 
Το Μαρούσι εγκαινιάζει τον ηλεκτρονικό «Δημότη Αμαρουσίου» με σύνθημα: «Ενημερώνομαι, συμμετέχω, αλληλοεπιδρώ, βελτιώνω την πόλη μου, εύκολα, άμεσα 24 ώρες το 24ωρο»
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 16:33

Το Μαρούσι εγκαινιάζει τον ηλεκτρονικό «Δημότη Αμαρουσίου» με σύνθημα: «Ενημερώνομαι, συμμετέχω, αλληλοεπιδρώ, βελτιώνω την πόλη μου, εύκολα, άμεσα 24 ώρες το 24ωρο»

resized 14 09 25017 Parousiasi Dimotis Amarousiou

Μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του Πολίτη εγκαινιάζει ο Δήμος Αμαρουσίου εισάγοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα politis.maroussi.gr, μια σύγχρονη και καινοτόμο πλατφόρμα για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Την πρωτοποριακή εφαρμογή με την ονομασία «Δημότης Αμαρουσίου» παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καταχωρώντας παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και μαθητών συμβολικά το δικό του αίτημα προς διεκπεραίωση.

Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπορώντας σε θέματα εξυπηρέτησης του Πολίτη σε συνέχεια της επιτυχημένης τηλεφωνικής γραμμής Δημότη 15321 που διαχειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο τα αιτήματα των πολιτών, φέρνει Πολίτες και Δήμο ένα βήμα ακόμα πιο κοντά.

Μέσα από τη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» ο Πολίτης σε ενεργό ρόλο έχει ο ίδιος τον έλεγχο του αιτήματός του αφού μπορεί να καταχωρίσει και να παρακολουθεί σε on line χρόνο την εξέλιξη του αιτήματός του σε κάθε στάδιό του μέχρι την τελική διεκπεραίωσή του.

Η εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους, τόσο μέσω smartphone (Android και iOS) και μέσω υπολογιστή στην ιστοσελίδα politis.maroussi.gr αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.

Μέσω αυτής της εύχρηστης εφαρμογής, κάθε Δημότης Αμαρουσίου ή Πολίτης που λειτουργεί στο Μαρούσι μπορεί εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη ή να καταχωρίσει ένα αίτημα που αφορά σε θέματα αρμοδιότητας του Δήμου όπως π.χ. μία λακούβα, ένα σπασμένο πεζοδρόμιο, ένα εγκαταλελειμμένο όχημα, έναν σπασμένο κάδο απορριμμάτων, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κτλ.

Στις περιπτώσεις που το αίτημα αφορά σε βλάβη, καταγράφοντάς το επιγραμματικά μέσω PC ή smartphone απευθείας δίνεται το «στίγμα» του προβληματικού σημείου, ενώ μπορεί να αποστείλει και σχετική φωτογραφία. Οι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται αμέσως για το σχετικό πρόβλημα, γνωρίζουν που έχει σημειωθεί αυτό και κινούν τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυσή του. Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη αποκατάστασης της βλάβης.

Μέσω της εφαρμογής «Δημότης Αμαρουσίου» παρέχεται, επίσης, πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου, σημεία ενδιαφέροντος εντός της πόλης του Αμαρουσίου, εφημερίες φαρμακείων, ενώ μπορεί να βαθμολογήσει την ποιότητα της εξυπηρέτησής του από τις υπηρεσίες του Δήμου. Η εφαρμογή είναι δυναμική και μπορεί να ενημερώνεται με νέες κατηγορίες ενημέρωσης και σημαντικά θέματα ενδιαφέροντος.

resized 14 09 25017 Parousiasi Dimotis Amarousiou2

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της εφαρμογής «Δημότης Αμαρουσίου» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τη βελτίωση της καθημερινότητας του Πολίτη. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, αλληλοεπιδρούμε, φέρνουμε τον Πολίτη πιο κοντά στον Δήμο και ο Πολίτης μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα προβλήματα της γειτονιάς του. Είναι μια νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος επικοινωνεί και παρέχει υπηρεσίες στους Δημότες. Δήμος και Δημότης γινόμαστε συνεργάτες για το καλό της πόλης μας. Σεβόμαστε τον χρόνο του, τον απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία της επιτόπιας παρουσίας που επιβάλλει η παραδοσιακή γραφειοκρατία, τον εξυπηρετούμε υπεύθυνα, ταχύτερα. Μαζί βελτιώνουμε το Μαρούσι, συνδεόμαστε πιο αποτελεσματικά, χτίζουμε Δήμος και Δημότης ισχυρότερους δεσμούς αξιοποιώντας τα οφέλη των νέων τεχνολογιών. Κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε πρωτίστως τους νέους μας που είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των εφαρμογών νέας τεχνολογίας και μπορούν να γίνουν το άγρυπνο μάτι και το αυτί των γειτονιών τους».
Τη λειτουργία της εφαρμογής παρουσίασε βήμα βήμα ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας DOTSOFT και υπεύθυνος του προϊόντος CityZenApp Γιάννης Χαραλαμπάκης.

resized DK1 6002

 

Η παρουσίαση της πλατφόρμας politis.maroussi.gr έγινε με τη συμμετοχή και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργου Διδασκάλου.

Η πλατφόρμα politis.maroussi.gr εντάσσεται στην πράξη «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την διαχείριση της Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Αμαρουσίου» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση» με την συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

resized DK1 6005

resized DK1 6008

resized DK1 6010

resized DK1 6023

resized DK1 6025

resized DK1 6030

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 16:48
 
Cyan group of hotels – HANDS ACROSS THE SAND 2017
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 12:46

Cyan group of hotels – HANDS ACROSS THE SAND 2017

resized Apollonia beach

Η Cyan group of hotels, επιδεικνύει ενεργά την πολιτική περιβαλλοντικής προστασίας με τη συμμετοχή της στη διεθνή καμπάνια «HANDS ACROSS THE SAND 2017».

Από το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa και το γειτονικό ξενοδοχείο Akti Zeus Hotel, πάνω από 376 πελάτες συγκεντρώθηκαν σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα με τα χέρια τους καταμήκος της παραλίας.

Με αυτή τους την ενέργεια, οι πελάτες μας θέλησαν να δώσουν ένα σήμα ενάντια στη ρύπανση των ωκεανών.

resized Apollonia beach 1

Επίσης, το ξενοδοχείο Santa Marina Resort στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, έλαβαν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα, σχηματίζοντας από πλευράς τους ανθρώπινες αλυσίδες καταμήκος της παραλίας του κάθε ξενοδοχείου.

Αυτή η καμπάνια αποσκοπεί στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

resized logo

Cyan group of hotels

Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4*  με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης.

resized Sitia Beach

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 12:50
 
Παραδοσιακός Κρητικός Τρύγος στο Creta Maris Beach Resort
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 14:20

Παραδοσιακός Κρητικός Τρύγος στο Creta Maris Beach Resort

Λειτουργώντας ως πιστοποιημένο μέλος του «We do local» και στα πλαίσια του προγράμματος «TUI Care Foundation,FUTOURIS Project»

resized Harvest 1

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε “O κρητικός τρύγος”, μια ξεχωριστή τοπική δράση, την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο τοCreta Maris Beach Resort. Φέτος, η δράση αυτή αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων τις οποίες διοργανώνει το ξενοδοχείο, λειτουργώντας ως πιστοποιημένο μέλος του «We do local» και στα πλαίσια της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «TUI Care Foundation, FUTOURIS Project: Crete, Firststeps towards a sustainable food destination 2017-2019».

Με αφετηρία το αμπέλι του ξενοδοχείου, οι συμμετέχοντες επισκέπτες και εργαζόμενοι μάζεψαν τα σταφύλια (τρυγητός), τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν με παραδοσιακό τρόπο, φορτωμένα σε γαϊδουράκι, στο χώρο του πατητηριού. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετέχουν στο πάτημα των σταφυλιών για την παραγωγή του μούστου, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την απόσταξη του (μαζί με στράφυλα) για παραγωγή ρακής, αλλά και να γευτούν την παραδοσιακή συνταγή της μουσταλευριάς. Όλα αυτά υπό την υπόκρουση μουσικής, χορού και κερασμάτων, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά την κρητικής φιλοξενίας,

 resized Harvest 2

 

Στόχος ήταν η μύηση των επισκεπτών σε μια από τις πλέον παραδοσιακές κρητικές αγροτικές εργασίες, αλλά και η προβολή του κρητικού αμπελώνα και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η δράση αυτή σημείωσε μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των επισκεπτών, οι οποίοι έγιναν κοινωνοί του Κρητικού τρόπου ζωής, του πολιτισμού και των παραδόσεων της Κρήτης. 

resized Harvest 4

resized Harvest 5

resized Harvest 3

resized Harvest 6

resized Harvest 7

 

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

resized Creta Maris Beach Resort Logo

Σχετικά με το πρόγραμμα Futouris:

Ο γερμανικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός FUTOURIS e.V. έχει μέλη τους πιο γνωστούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς, τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία και υποστηρίζει την εφαρμογή προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης σε προορισμούς που ενδιαφέρουν τα μέλη του. H TUI Austria συγχρηματοδοτεί το Project, το οποίο υποστηρίζεται ευρύτερα από τον τουριστικό οργανισμό TUI. Η ανάπτυξη του ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2016 και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο 2017.

resized Creta Maris Main Pool

Σχετικά με το We do local:

Το We do local ως πρότυπο πιστοποίησης δημιουργήθηκε από την ώριμη συνεργασία των εταιρειών Cosmocert Α.Ε. υπηρεσίες πιστοποίησης,  Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε. υπηρεσίες προώθησης We do local  και Local Food Experts s.c.e. υπηρεσίες ολοκληρωμένης ανάπτυξης, απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις και πιστοποιεί, επιβραβεύει και προωθεί τις υπηρεσίες τους, δίνοντας τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης. Στηρίζει, αναγνωρίζει & επιβραβεύει άλλα πρότυπα πιστοποίησης συμπεριλαμβάνοντας τα στα απαραίτητα κριτήρια πιστοποίησης όπως το ISO, Haccp, Travelife κ.α.

resized Deluxe Sea View Room

 

resized Romantic Bar

 
Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήφιο σε 3 κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 15:03

Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήφιο σε 3 κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards.

luxury hotel award- ΔΤfacebook

 

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort που βρίσκεται στην Γεωργιούπολη Χανίων Κρήτης είναι υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards 2017. Πιο συγκεκριμένα το Anemos Luxury Grand Resort είναι υποψήφιο στις κατηγορίες:

 • Luxury Beach Hotel

 • Luxury Design Hotel

 • Luxury Honeymoon Hotel

 

Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε το 2006 και αποτελεί σημαντική διάκριση για τα ξενοδοχεία καθώς μπορούν να ψηφίσουν επισκέπτες, ταξιδιώτες και άλλες μονάδες του κλάδου. Κάθε χρόνο πάνω από 300.000 επισκέπτες ψηφίζουν στην διάρκεια των τεσσάρων βδομάδων που διαρκεί η ψηφοφορία.

 

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών δωματίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Θα ήταν χαρά μας να συμβάλετε στην ψηφοφορία του Anemos Luxury Grand Resort στα βραβεία World Luxury Hotel Awards.

Η διαδικασία είναι η εξής:

 

 1. Πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://bit.ly/2euY83z

 2. Πατήστε το κουμπί « Register to Vote»

 3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο facebook ή συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε «Register»

 4. Επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία και πατήστε το κουμπί « Vote for this hotel» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

 


Σελίδα 1 από 282

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμογελαστή πρεμιέρα για την Ταινία Emoji - 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους
Χαμογελαστή πρεμιέρα για την Ταινία Emoji - 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ EMOJI Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Αθήναιον, ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...